ΠΑΣ Γιάννινα – Χωρίς Περέα και Καραχάλιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΠΑΣ Γιάννινα – Χωρίς Περέα και Καραχάλιο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι Περέα και Καραχάλιος είναι τιμωρημένοι και έμειναν εκτός αποστολής από το ματς με τον ΠΑΟΚ – Αναλυτικά οι επιλογές του Μεταξά για το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (15/12, 17:15) για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Οι Ηπειρώτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Ηρακλή Μεταξά και στη συνέχεια ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Περέα και Καραχάλιος, όπως επίσης οι τραυματίες Οικονομόπουλος και Κόντε, αλλά και οι Καραγιάννης, Κύρκος και Αθανασίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Α. Τριάδης, Κάργας, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Ρίζος, Λιάσος, Π. Τριάδης, Μπρένερ, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μιλιντσεάνου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Βόλο (3-2) βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 22 βαθμούς, όσους έχει και ο ΠΑΟΚ, τον οποίο θα υποδεχθεί στους Ζωσιμάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ