Οριστικό – Χάνει τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Οριστικό – Χάνει τον Γκάρι Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Πράσινου Ακρωτηρίου έστειλε ειδοποίηση στον Ολυμπιακό και ενημέρωσε τους Ερυθρόλευκους ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στις κλήσεις για το Κόπα Αφρικα.

Τις υπηρεσίες του Γκάρι Ροντρίγκες για ένα σημαντικό διάστημα θα στερηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς στις αρχές του 2022, καθώς ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού θα βρίσκεται στην αποστολή του Πράσινου Ακρωτηρίου για το Κόπα Αφρικα.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της αφρικάνικης χώρας έστειλε ειδοποίησε στον Ολυμπιακό και ενημέρωσε τους Ερυθρόλευκους ότι ο 31χρονος μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στις κλήσεις για την τελική φάση του Κόπα Αφρικα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Ιανουαρίου έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει 5 συμμετοχές με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας, θα λείψει από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός στις αρχές της επόμενης χρονιάς, με τον τεχνικό του Πράσινου Ακρωτηρίου να τον συμπεριλαμβάνει στις κλήσεις του για το Κόπα Αφρικα, στο οποίο επίσης θα βρεθούν σίγουρα οι Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Πιερ Κούντε.

Οι Μαντί και Αγκιμπού συμπεριλήφθηκαν στις προεπιλογές του προπονητή της εθνικής ομάδας της Γουϊνέας, όπως επίσης και ο Κούντε στις αντίστοιχες του τεχνική της εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό θέμα για τους Αφρικανούς του Ολυμπιακού και το Κόπα Αφρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ