Παναθηναϊκός – Στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παναθηναϊκός – Στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την αναβολή της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της ελαφράς ταξιαρχίας, ο Παναθηναϊκός πλέον από σήμερα στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται πιο πάνω στην βαθμολογία από το τριφύλλι και ο ΠΑΣ είχε νικήσει τους πράσινους με 1-0 στον πρώτο γύρο. Έτσι, ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε το τρίποντο για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, αλλά και για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο τεχνικός των πράσινων Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο καινούργιο αγωνιστικό πρόβλημα. Μάλιστα ο Σάρλια θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα όταν αυτό οριστεί ξανά. Επιπλέον, ο Πούγγουρας έβγαλε μέρος της χτεσινής προπόνησης.

Ακόμα, ο Σένκεφελντ θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς, όπως και ο Χουάνκαρ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των καρτών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ