Μαρτίνς – «Σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι»

Μαρτίνς – «Σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού στο Περιστέρι.

Με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 3-0, για την 14η αγωνιστική της Superleague.

Μια ακόμα νίκη για τους Ερυθρόλευκους, που αύξησαν τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ στους 11 πόντους και έκαναν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα σημαντικό διπλό για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

«Σε αυτά τα γήπεδα, σε αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται οι τίτλοι. Ήταν ένας αντίπαλος ο οποίος παραδοσιακά μας δυσκολεύει, μια έδρα που παραδοσιακά αντιμετωπίζουμε προβλήματα όχι μόνο εμείς, αλλά και οι άμεσοι διεκδικητές του τίτλου. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε βαθμούς σε γήπεδα που οι αντίπαλοι χάνουν βαθμούς. Κάναμε καλό παιχνίδι. Σε τέτοια παιχνίδια όταν τα κερδίζεις, κερδίζονται οι τίτλοι».

Για το βραβείο του καλύτερου προπονητή που κέρδισε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, ευχαριστώ πάρα πολύ. Θέλω να τονίσω ότι η επιτυχία της ομάδας δεν είναι δουλειά ενός ανθρώπου, του προπονητή. Είναι η δουλειά των προπονητών κι άλλων ανθρώπων. Είναι όλη η δομή του Ολυμπιακού που δουλεύει γι’ αυτά τα αποτελέσματα. Είμαι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσω να δουλεύω για να έρχονται αυτά τα αποτελέσματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ