«Καυτός» Ελ Αραμπί με φόντο το Copa Africa

«Καυτός» Ελ Αραμπί με φόντο το Copa Africa

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και στέλνει μήνυμα στην Εθνική του Μαρόκο ενόψει και του Copa Africa που πλησιάζει.

Ο Ολυμπιακός πέρασε σαν «σίφουνας» από το Περιστέρι, επικρατώντας του Ατρόμητου με σκορ 3-0 και έχοντας σε μεγάλη μέρα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που σκόραρε και τα τρία τέρματα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, σημειώνοντας χατ-τρικ.

Μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο στην καριέρα του στο Λιμάνι, πιάνοντας έτσι στη σχετική λίστα τον θρυλικό Τζιοβάνι που επίσης είχε τέσσερα, ενώ φιγουράρει πλέον στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ της Superleague με απολογισμό 8 γκολ.

Ο Μαροκινός στράικερ φαίνεται πως βρίσκει ρυθμό την κατάλληλη στιγμή, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό που αυτή τη στιγμή βρίσκεται πρώτος με διψήφια διαφορά (+11) από τη δεύτερη ΑΕΚ, αλλά και για την Εθνική ομάδα του Μαρόκο.

Το Copa Africa, που θα διεξαχθεί στο Καμερούν, πλησιάζει και ο έμπειρος σέντερ φορ στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως είναι έτοιμος για πολλά τέρματα φορώντας αυτή τη φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Αν ο Ελ Αραμπί δώσει κανονικά το παρών στη διοργάνωση τότε θα είναι η τέταρτη φορά που θα λάβει μέρος στο τουρνουά μετά από αυτά σε Ισημερινή Γουινέα το 2012, Νότια Αφρική το 2013 και Γκαμπόν το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Μαρόκο έχει κληρωθεί στον ίδιο όμιλο με Γκάνα, Κομόρες και Γκαμπόν, ενώ θα κυνηγήσει την κατάκτηση της κορυφής έπειτα από το μακρινό 1976.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ