Παναθηναϊκός – Με όλα τα «όπλα» απέναντι στον ΠΑΣ

Παναθηναϊκός – Με όλα τα «όπλα» απέναντι στον ΠΑΣ

Με όλα του τα δυνατά «χαρτιά» θα αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Παναθηναϊκός. Βλέπει ενδεκάδα ο Σένκεφελντ.

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και έτσι ο Σέρβος θα έχει όλα του τα μεγάλα «όπλα» για την αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί βασικός μετά από οχτώ μήνες ο Μπαρτ Σένκεφελντ, καθώς ο Ολλανδός πλέον βρίσκεται στο 100% και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (19/12, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Αποφόρτιση ακολούθησε ο Βέλεθ, απών λόγω ίωσης ήταν ο Χατζηθεοδωρίδης ενώ ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπεκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ