Άρης – Με επιστροφές και απουσίες η αποστολή ένοψει Ιωνικού

Άρης – Με επιστροφές και απουσίες η αποστολή ένοψει Ιωνικού

Αρκετά προβλήματα απουσιών έχει να αντιμετωπίσει ο Άκης Μάντζιος ενόψει της αυριανής(20/12) αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Μπερτόλιο.

Η προετοιμασία του Άρη για το εντός έδρας παιχνίδι (20/12) με τον Ιωνικό, θα ολοκληρωθεί με την σημερινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης, ο Άκης Μάντζιος θα ανακοινώσει την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα απουσιών. Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει τον Τζέγκο, που θα εκτίσει τη μια αγωνιστική της ποινής του. Ακόμα, εκτός αποστολής θα μείνουν οι τραυματίες Γκαρσία και Ντένις.

Τέλος, για το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπολογίζεται και ο Σούντγκρεν, που θα απολογηθεί αύριο ενώπιον της διοίκησης, γιατί δεν θέλησε να ταξιδέψει την Πέμπτη στη Κρήτη για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στον αντίποδα, σημαντική επιστροφή για τον προπονητή του Άρη θα είναι αυτή του Φακούντο Μπερτόλιο, που ξεπέρασε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ