ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ έφτασε τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, αφού λίγες μέρες μετά το 2-1 επί της Λαμίας, στην Τούμπα, δοκιμάστηκε στην έδρα της ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με το εμφατικό 4-0. Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ (7’) αλλά με γκολ των Λύρατζη και Κούρτιτς, έφερε τούμπα το ματς και έφτασε στο τρίποντο.

Κορυφαίοι για τον «Δικέφαλο του Βορρά» οι Κούρτιτς, Ακπόμ και Ντάγκλας Αουγκούστο. Ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε με… αγχωτικό τρόπο στις νίκες, ύστερα από δύο αγωνιστικές, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού, στην Τρίπολη, χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Με επίδοση 4-5-5 στη Σούπερ Λιγκ, βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας. Μακριά από το γήπεδό του έχει φτάσει μόνο σε μία νίκη (1-4-2) φέτος.

Ευχάριστα νέα ήρθαν κι από το ιατρικό δελτίο για το Λουτσέσκου. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης με την ομάδα, με τους Λούκας Τέιλορ , Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι οι μόνοι που συνεχίζουν να δουλεύουν ατομικά και να υποβάλλονται σε θεραπείες.

Το παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Λουτσέσκου «Κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι»

Ικανοποιημένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ και φυσικά με τη νίκη στα Γιάννενα, ήταν ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, δήλωσε χαρούμενος για το «τρίποντο» και χαρακτήρισε τέλεια την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν περίμενε το σημερινό ξέσπασμα: «Προσπαθώ να εξηγήσω πολλές φορές ότι για εμάς ήταν ένα πολύ δύσκολο διάστημα, δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ευρώπη και μετά για το πρωτάθλημα σε δύσκολα ματς. Η πρόκριση μας έδωσε κίνητρο, παλέψαμε γι’ αυτό και σήμερα κάναμε ένα τέλειο παιχνίδι. Πάντα όταν μιλάμε για τέτοια παιχνίδια, είναι παιχνίδια με πνευματική ενέργεια. Σε άλλες συνθήκες η κατάσταση θα ήταν πιο δύσκολη, πάμε βήμα βήμα, παίρνουμε αισιοδοξία και την Κυριακή έχουμε ένα επόμενο παιχνίδι».

Για τις αλλαγές στο κέντρο της άμυνας και το μηδέν στην άμυνα: «Δεν είναι θέμα των κεντρικών αμυντικών, είναι όλη η ομάδα συλλογικά, αυτό έπαιξε ρόλο στην προκειμένη φάση».

Για το ότι η ομάδα του κατάφερε να σκοράρει σήμερα από σουτ: «Είναι διάφορες καταστάσεις, δεν είναι η πρώτη φορά σήμερα που σκοράραμε με σουτ, βάλαμε γκολ εκτός περιοχής και με τη Λαμία, οι στατικές φάσεις είναι επίσης κομμάτι εκτός περιοχής, πρέπει να πιστεύουμε σε μας περισσότερο, να δουλεύουμε και θα τα καταφέρουμε».

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Live Streaming | Μιχάι «Είχαμε ένα κακό διάστημα, αυτή η νίκη θα μας ανεβάσει ψυχολογικά»

Ο Ενέα Μιχάι μίλησε μετά το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα (0-4) και τόνισε ότι η εν λόγω νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Δεν ήταν έκπληξη, γνωρίζουμε την προσπάθεια και τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Και αυτό προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και στην ψυχολογία μας. Ήδη εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση: «Ήμασταν πιο συμπαγείς, αμυνθήκαμε καλά και όλοι μαζί, είχαμε καλή επικοινωνία και έντονη επικοινωνία, γιατί χρειάζεται σε έναν αγώνα. Αυτό είναι το κλειδί και θα έρθουν και άλλες νίκες με αυτόν τον τρόπο».

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε ο ΠΑΟΚ: «Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και αυτό κάνω. Περάσαμε ένα κακό διάστημα, δεν μπορείς να κερδίζεις κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κερδίζουμε γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ, περάσαμε ένα κακό διάστημα και ότι και αν συνέβαινε δεχόμασταν γκολ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήμασταν τραγικοί, δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα. Έχουμε κάνει τρεις νίκες και προχωράμε»

ΠΑΟΚ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ