Τσαούσης – «Είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μας, μονόδρομος η νίκη»

Τσαούσης – «Είναι ανεβασμένη η ψυχολογία μας, μονόδρομος η νίκη»

Ο Μάριος Τσαούσης μίλησε εν όψει του σημερινού αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα (19/12, 19:30) και τόνισε πως υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία στον Δικέφαλο του βορρά.

Για τη σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (19/12, 19:30) μίλησε ο Μάριος Τσαούσης, ο οποίος τόνισε ότι υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία στον Δικέφαλο του βορρά, αλλά και πως η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα στους Αρκάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

Για την αλλαγή του κλίματος στα αποδυτήρια της ομάδας μετά τις τρεις σερί νίκες:

«Δεν είναι μόνο στη δική μας ομάδα αυτό, αλλά σε οποιαδήποτε ομάδα. Όταν κερδίζεις, αλλάζει η ψυχολογία και αλλάζουν όλα τα πράγματα στα αποδυτήρια. Είναι όλα καλύτερα, ειδικά στον ΠΑΟΚ, που η νίκη πρέπει να είναι μονόδρομος σε κάθε παιχνίδι. Αυτά τα τρία αποτελέσματα μας έδωσαν ψυχολογία και αυτό φαίνεται και στο πως δουλεύουν οι παίκτες και στα αποδυτήρια και παντού».

Για το το τι άλλαξε στον ΠΑΟΚ:

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, το πλάνο είναι το ίδιο όπως ήταν όλο αυτόν τον καιρό. Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε πάντα να κερδίσουμε γιατί όπως προανέφερα η νίκη είναι μονόδρομος για τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε το καλύτερο. Αυτό που έχει αλλάξει, είναι ίσως ότι η ψυχολογία είναι ανεβασμένη και αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καλή και compact ομάδα. Εμείς όμως δεν κοιτάμε τον αντίπαλο, κοιτάμε πως θα είμαστε εμείς σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Εφόσον είμαστε, το αποτέλεσμα πιστεύω θα έρθει».

Για τις φετινές του εμπειρίες με τον ΠΑΟΚ Β’ και την πρώτη ομάδα:

«Όπως είπατε έλειπα δύο χρόνια δανεικός. Αυτό μου έκανε καλό και επέστρεψα τώρα με τον ΠΑΟΚ Β’. Παίρνω παιχνίδια εκεί, που είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να έχει παιχνίδια στα πόδια του. Αυτό προσπαθώ και παλεύω. Δουλεύω πολύ καθημερινά, για να καθιερωθώ και να είμαι στην πρώτη ομάδα. Αυτό που γίνεται τον τελευταίο καιρό και είμαι εκεί, μου αρέσει και μου κάνει πάρα πολύ καλό. Το να προπονούμαι με τους παίκτες που διαθέτουμε. Περιμένω τη συνέχεια».

Για την εμπειρία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Σίγουρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Οποιαδήποτε στιγμή και ό,τι μου πει, εγώ προσπαθώ να το απορροφάω σαν σφουγγάρι, για να βελτιώνομαι συνεχώς. Προσπαθώ να έχω το μυαλό μου σε ό,τι γίνεται στην προπόνηση, προκειμένου να αρπάξω κάτι και να είμαι έτοιμος όταν έρθει η στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ