Record – «Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»

Record – «Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο»

Στην Πορτογαλία μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή (με εξάμηνο δανεισμό) του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο και το μόνο που απομένει είναι λεπτομέρειες σχετικά με τη ρήτρα αγοράς

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη «βόμβα» του Κώστα Μανωλά από τη Νάπολι, με αποτέλεσμα να φουντώσουν τα σενάρια γύρω από το μέλλον του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι, ειδικά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Έλληνας στόπερ, με την Πόρτο να είναι η ομάδα που έχει εκφράσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, παραμένει διακαής πόθος των «δράκων», οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους Πειραιώτες προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να μεταγραφεί από τον Γενάρη στην ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Record», η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου, καθώς ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει για την παραχώρηση τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο, μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν με τη μορφή δανεισμού, όμως δεν έχουν διευθετηθεί λεπτομέρειες του deal. Συγκεκριμένα, η πορτογαλική ιστοσελίδα τονίζει ότι για να κλείσει οριστικά η συμφωνία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς, ενόψει καλοκαιριού.

Στο ρεπορτάζ των Πορτογάλων γίνεται λόγος για συμφωνία των δύο ομάδων, η οποία περιλαμβάνει δανεισμό (με ενοίκιο 50.000 ευρώ) και οψιόν αγοράς στα 5-6 εκατ. ευρώ. Από την πλευρά της η Πόρτο δεν είναι αρνητική, αλλά θέλει να ρίξει το ποσό όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή σε θέση που «πονάει» ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Ιβάν Μαρκάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ