Άρης – Επιβράβευση για Λούμορ και Ιτούρμπε

Άρης – Επιβράβευση για Λούμορ και Ιτούρμπε

Ο Γκανέζος αμυντικός και ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός κερδίζουν θέση στο βασικό σχήμα του αυριανού (20/12) αγώνα με τον Ιωνικό.

Οι Λούμορ και Ιτούρμπε πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η καλή απόδοση τους, μάλιστα, αναμένεται να τους δώσει θέση στην ενδεκάδα του αυριανού (20/12) εντός έδρας αγώνα με τον Ιωνικό.

Ο Γκανέζος θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, μετά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα αντικαταστήσει τον Γκάνεα στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Ιτούρμπε θα πάρει τη θέση του τραυματία Γκαρσία, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Ο Άκης Μάντζιος, άλλωστε, ποντάρει πολλά στην ποιότητα του Παραγουανού, που μπορεί με μία ατομική ενέργεια του να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα.

Σε ότι αφορά τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Τζέγκο, το πιο πιθανό είναι ότι ο Εντιαγέ θα επιστρέψει στα αμυντικά χαφ και θα είναι ο παρτενέρ του Σάσα, στην αυριανή αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ