Γκάνεα – «Μοναδικός μας σκοπός οι τρεις βαθμοί»

Γκάνεα – «Μοναδικός μας σκοπός οι τρεις βαθμοί»

Ο Κριστιάν Γκάνεα του Άρη μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό τόνισε ότι μοναδικός στόχος της ομάδας είναι οι τρεις πολυπόθητοι βαθμοί.

Ο Άρης την Δευτέρα (20/12, 19:30) αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ιωνικό για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ο Κριστιάν Γκάνεα μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Ιωνικό και ανέφερε ότι η ομάδα δουλεύει σκληρά και ότι παρά την κούραση και την κόπωση, υπάρχει υλικό στο ρόστερ που δίνει πολλές επιλογές στον προπονητή. Επιπλέον μίλησε και για την ισοπαλία κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την προηγούμενη αγωνιστική, λέγοντας ότι δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάνεα:  

Για το αν τους αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο:  

«Η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί πήγαμε με την ψυχολογία και την θέληση να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς.

Παίξαμε σε ένα γήπεδο μικρό, απέναντι σε μια καλή ομάδα, θέλαμε να κερδίσουμε δεν τα καταφέραμε, αλλά συνεχίζουμε».

Για το πως είναι να παίζουν συνεχόμενα παιχνίδια και για το αν ο ίδιος νιώθει κόπωση:

«Προφανώς και είναι δύσκολο για εμάς, μας δυσκολεύει, μας κουράζει, μας εξαντλεί, αλλά το καλό είναι ότι ο προπονητής έχει πολλές επιλογές, έτσι ώστε να υπάρχει μια καλή ροή και συνέχεια στα παιχνίδια. Στόχος μας είναι στους επόμενους αγώνες να πάρουμε τις νίκες και να κάνουμε τη συνέχεια της σεζόν ακόμα καλύτερη».

Για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό:

«Προφανώς και θα είναι ένα δύσκολο, όπως είναι όλα σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να πάρουμε αυτούς τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς, γιατί αυτός είναι και ο μοναδικός μας σκοπός».

Για τη δική του ευχή ενόψει των Χριστουγέννων:

«Εύχομαι σε όλους τους φιλάθλους του Άρη, καλά Χριστούγεννα, να είναι καλά, να είναι υγιείς, τόσο αυτοί όσο και η οικογένειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ