Κουτσιαύτης ο άρχοντας της Τούμπας – 2 ματς 4 πέναλτι στον ΠΑΟΚ φέτος – 5 στην καριέρα του, 6 πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Κουτσιαύτης ο άρχοντας της Τούμπας – 2 ματς 4 πέναλτι στον ΠΑΟΚ φέτος – 5 στην καριέρα του, 6 πέναλτι ο ΠΑΟΚ

Για άλλη μία φορά ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε την «άσπρη» βούλα και τον Κουτσιαύτη για να τη βγάλει... καθαρή. 4 πέναλτι σε δύο παιχνίδια φέτος ο... άρχοντας της Τούμπας!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον… Κουτσιαύτη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να «λυγίσει» τον Αστέρα Τρίπολης (3-2) που τα έδωσε όλα στη Θεσσαλονίκη, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό «τρίποντο» χάρη στα δύο εύστοχα πέναλτι του Κούρτιτς.

Για άλλη μια φορά, ο Δικέφαλος του Βορρά χρειάστηκε τη βοήθεια της «άσπρης» βούλας για να τη βγάλει… καθαρή.

Όγδοο πέναλτι μέσα στη σεζόν για τον ΠΑΟΚ που «σπάει» όλα τα ρεκόρ και μοιάζει να είναι η αγαπημένη ομάδα των έντεκα μέτρων…

Δύο πέναλτι σε έναν αγώνα, οχτώ σε δεκαπέντε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ωστόσο είναι ο Κουτσιαύτης. Γιατί; Διότι φέτος έχει δώσει τα τέσσερα από τα συνολικά οχτώ πέναλτι που έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ!

Και μάλιστα σε μόλις δύο παιχνίδια! «Καμαρώστε την ντροπή στην Τούμπα», ανέφερε στην επίσημη του ανακοίνωση, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ ο Απόλλωνας Σμύρνης. Και ποιος να του πει πως έχει άδικο, μετά τα όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη…

Ο Κουτσιαύτης όχι μόνο δεν έδωσε πέναλτι στην Ελαφρά Ταξιαρχία που διαμαρτύρεται, αλλά αποφάσισε να της τελειώσει οριστικά τα… όνειρα, δίνοντας στον Δικέφαλο του Βορρά ακόμη ένα ελεύθερο χτύπημα από τα έντεκα βήματα.

Σαν… deja vu και σήμερα. Ο Κουτσιαύτης έδωσε και πάλι δύο πέναλτι σε έναν αγώνα στην Τούμπα. Και εντελώς τυχαία και τα δύο στο ΠΑΟΚ, όπως και κόντρα στον Απόλλωνα, έτσι και απέναντι στον Αστέρα.

Οι Αρκάδες ωστόσο δεν είδαν το έργο για πρώτη φορά. Τη σεζόν 2018/19, ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίγιοβιτς.

Διαιτητής της αναμέτρησης; Και τότε ο Κουτσιαύτης!

Γενάρης του 2020. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Βόλο σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν βρίσκει τρόπο να «σπάσει» το ρόδι, ωστόσο ο Κουτσιαύτης καταφέρνει και δίνει στους «ασπρόμαυρους» τη λύση.

Πέναλτι και γκολ για τον Βιεϊρίνια και έτσι ο ΠΑΟΚ παίρνει τη νίκη με 1-0.

Συνολικός απολογισμός λοιπόν για τον Κουτσιαύτη στην Τούμπα; Πέντε παιχνίδια στην Τούμπα σε όλη του την καριέρα και έξι πέναλτι στον ΠΑΟΚ. Τα τέσσερα τα έχει δώσει φέτος, μονάχα σε δύο παιχνίδια.

Ο άρχοντας της Τούμπας!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ