Νέα δεδομένα για Σεμέδο φέρνουν οι Πορτογάλοι

Νέα δεδομένα για Σεμέδο φέρνουν οι Πορτογάλοι

Εξελίξεις σχετικά με τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο.

Όλο και περισσότερα είναι τα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία που κάνουν λόγο για επαναπατρισμό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στο λιμάνι, ειδικά από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Κώστας Μανωλάς, με την Πόρτο να είναι η ομάδα που έχει εκφράσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις από την πορτογαλική ομάδα, καθώς όπως υποστηρίζει η «A’ Bola», οι Ερυθρόλευκοι είναι αρνητικοί στο ποσό που προσφέρουν οι «Δράκοι» για τον Πορτογάλο στόπερ.

Συγκεκριμένα, η Πόρτο έκανε πρόταση ύψους 250.000 ευρώ, με τον Ολυμπιακό να μη συμφωνεί, ακόμη και αν μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της «A’ Bola:

«Λίγες επιφυλάξεις υπάρχουν σχετικά με τη μετακίνηση του Ρούμπεν Σεμέδο τον Ιανουάριο, την ώρα που η Πόρτο χρειάζεται έναν κεντρικό αμυντικό και ποντάρει στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να «αλλάξει αέρα» και να επιστρέψει στην Πορτογαλία για την Πόρτο.

Αυτά τα δύο σημεία είναι ξεκάθαρα, αλλά οι όροι της μεταγραφής είναι ακόμη υπό συζήτηση, γιατί ο Ολυμπιακός δεν είναι θετικός στην ιδέα του να δώσει τον ποδοσφαιριστή δανεικό με ένα ποσό που ο ίδιος θεωρεί τελείως συμβολικό (250.000 ευρώ), ακόμη και αν η Πόρτο βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι στα 5 εκατομμύρια ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ