ΠΑΟΚ – Ο Κούρτιτς κυνηγάει μια «σπάνια» πρωτιά

ΠΑΟΚ – Ο Κούρτιτς κυνηγάει μια «σπάνια» πρωτιά

Ο Κούρτιτς έχει βάλει πλώρη για το βραβείο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος αν και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, κάτι που είχε πετύχει ο Γιώτης Τσαλουχίδης τη σεζόν 1991-92

Ο Γιασμίν Κούρτιτς είναι λίρα εκατό σε κάθε παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, με τον Σλοβένο να έχει «ξελασπώσει» αρκετές φορές με τα γκολ του τον Δικέφαλο του Βορρά. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν αποτέλεσε εξαίρεση και με δύο γκολ – αμφότερα με πέναλτι – χάρισε τη νίκη στους Θεσσαλονικείς με 3-2.

Έτσι έφτασε τα εννέα γκολ στο πρωτάθλημα, όσα και οι Ελ Αραμπί και Καρλίτος, και αν συνεχίσει με τέτοιο ρυθμό δεν αποκλείεται να καταφέρει κάτι που το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει να δει 30 ολόκληρα χρόνια. Να αναδειχθεί δηλαδή πρώτος σκόρερ αγωνιζόμενος στον χώρο του κέντρου. Τελευταίος που το έχει καταφέρει ήταν ο Γιώτης Τσαλουχίδης τη σεζόν 1991-92 όταν και σημείωσε 16 τέρματα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε η κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος, φτάνοντας τα 31 γκολ ενεργητικό, έναντι των 28 του Ολυμπιακού και των 26 της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ