Ο Γκαγκάτσης είπε την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ – «Απέτυχε το πλάνο πρωταθλητισμού»

Ο Γκαγκάτσης είπε την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ – «Απέτυχε το πλάνο πρωταθλητισμού»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε για το πλάνο πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι απέτυχε, αφού έγιναν πολλά λάθη στον σχεδιασμό. Τι είπε για τον νέο τεχνικό διευθυντή.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης σε τοποθέτηση του στη γενική συνέλευση του Δικεφάλου του βορρά, παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη στον προγραμματισμό της φετινής σεζόν και πως το πλάνο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν βγήκε.

Ακόμα, ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αποκάλυψε πως ο Δικέφαλος είναι σε διαπραγματεύσεις για την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και ξεκαθάρισε ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με την ολοκλήρωση του deal, ενώ μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ και την εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκαγκάτσης στο ΓΣ του ΠΑΟΚ:

«Δεν μας βγήκε φέτος το πλάνο του πρωταθλητισμού. Είμαστε στην 3η θέση και προκριθήκαμε στην Ευρώπη, που είναι και το αυτονόητο και δεν συνιστά επιτυχία. Θα προσπαθήσουμε να τα συνδυάσουμε και τα δύο. Ο Σαββίδης είναι εδώ, έβαλε 160 εκατ. και συνεχίζει. Απάντησε κι ο προπονητής σε αυτό. Σας είπα κι εγώ, ότι αυτή τη χρονιά ο πρωταθλητισμός δεν πέτυχε.

Είναι μεγάλη η διαφορά και κάναμε σημαντικά λάθη. Δεν κάνει λάθη, μόνο όποιος κοιμάται. Δεν υπάρχει γερασμένη ομάδα. Έγιναν 6 μεταγραφές, αποκτήθηκε ένα βασικός φορ που τραυματίστηκε, ήρθαν κι άλλοι παίκτες. Κάποιες μεταγραφές πετυχαίνουν και κάποιες όχι», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε και στο θέμα του τεχνικού διευθυντή που αναζητά ο Δικέφαλος.

«Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με τεχνικό διευθυντή, ευελπιστούμε πως θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Το θέμα είναι να βρεθεί ο κατάλληλος. Θα ανακοινωθεί, όταν υπάρξει οριστική εξέλιξη. Αν όχι, θα συνεχίσουμε με τον προπονητή και το σκάουτινγκ, που θα έχουν συνεργασία. Έχουν τις απόψεις τους κι εμείς προσπαθούμε να καλύψουμε τα “θέλω” του προπονητή. Υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ τους» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Για την συνεργασία της πρώτης ομάδας με τον ΠΑΟΚ Β’: «Δεν είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει συνεργασία μεταξύ πρώτη ομάδας και ΠΑΟΚ Β΄. Τσιγγάρας, Κούτσιας, Ίνγκασον έπαιξαν στη Β’ ομάδα πριν ανέβουν στην πρώτη»

Μεγάλο μέρος των ερωτήσεων που έγιναν από μικρομετόχους αφορούσαν και τα πρόσφατα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Άρη.

«Τελευταία φορά που υπήρξαν επεισόδια εκτεταμένης μορφής ήταν το 2016 με τον Ολυμπιακό και τον διαιτητή Παππά.. Το ρολό στον Γκαρσία θα το πάρω ως ένα θέατρο και όχι ως επεισόδιο. Η επόμενη φορά ήταν φέτος στο ματς με τον Άρη. Κάποιοι φίλαθλοι πέταξαν αντικείμενα και εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε πράξη βίας είναι καταδικαστέα. Πως μπαίνουν μέσα οι πυρσοί; Γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Δεν μπαίνει κάτι από την προηγούμενη ημέρα. Ο σωματικός έλεγχος δεν φανερώνει τα πάντα.

Βλέπετε τι γίνεται στη Γαλλία. Επεισόδια σε κάθε αγώνα. Σαφώς και θα πάρουμε κάθε μέτρο, κάθε τι είναι δυνατό για να αποσοβήσουμε κάθε περιστατικό που θα βλάψει την ομάδα. Δεν είναι κάτι εύκολο. Σημασία έχει η διάθεση. Όχι μόνο η δική μας, αλλά και των φιλάθλων. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι πως θα κάνουμε τα πάντα για να μην ξαναγίνει. Υπάρχουν κάμερες που τις διαχειρίζεται η αστυνομία. Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Τα καταδικάζουμε όλα αυτά και θέλουμε την στήριξη του κόσμου, για να επανέλθει η ομάδα σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Η Θύρα 4 χωράει 9.700 άτομα και δεν έχει παραπάνω κόσμο ποτέ», απάντησε ο Μάκης Γκαγκάτσης και όταν ρωτήθηκε για το αν σκοπεύει η ΠΑΕ να πάρει πρόσθετα μέτρα κατά των ταραξιών συμπλήρωσε:

«Είναι μύθος ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πληρώνει δικηγόρους για τους οπαδούς. Είναι δουλειά της αστυνομίας το αν θα συλλάβει τους οπαδούς και το αν θα υπάρξει απαγόρευση εισόδου. Μήνυση δεν νομίζω να κάνουμε. Δεν το έχουμε συζητήσει. Θα τιμωρηθούν έτσι κι αλλιώς όποιοι τα έκαναν αυτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ