Πρώτο «διπλό» του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ μετά από 20 χρόνια (vid)

Πρώτο «διπλό» του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ μετά από 20 χρόνια (vid)

Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με 2-1, με το τελευταίο «διπλό» των Κρητικών επί της Ένωσης να χρονολογείται το 2001.

Ο ΟΦΗ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της ΑΕΚ με 2-1 για την 15η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας όπου ισοβαθμεί μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας μάλιστα και παιχνίδι λιγότερο.

Οι Κρητικοί μάλιστα κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Ένωση μετά από 20 ολόκληρα χρόνια, με τα δύο παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλες ομοιότητες.

Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση που είχε διεξαχθεί στο «Νίκος Γκούμας» στις 22 Απριλίου 2001 είχε λήξει κι αυτή 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Κώστα Κιάσσο να σημειώνει τα 2 τέρματα των Ηρακλειωτών και τον Σωτήρη Κωνσταντινίδη να σκοράρει για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακόμη, ο Νίκος Νιόπλιας που σήμερα είναι προπονητής στον ΟΦΗ, τότε ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου, ενώ ο Γιάννης Σαμαράς που έχει πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου στους «ασπρόμαυρους», ήταν ο προπονητής στο μεγάλο «διπλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ