Δεκτή η συγγνώμη Σούντγκρεν από Καρυπίδη – Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σουηδός

Δεκτή η συγγνώμη Σούντγκρεν από Καρυπίδη – Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Σουηδός

Ο Ντάνιελ Σούντγκεν απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ο Θοδωρής Καρυπίδης αποδέχτηκε τη «συγνώμη» του και ο Σουηδός μπακ επιστρέφει στις προπονήσεις του Άρη.

Ο Άρης αρχίζει σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο Σουηδός φουλ μπακ απολογήθηκε χθες και τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 20 χιλιάδων, το οποίο λήγει και το όλο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες, με τη συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή των κίτρινων.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης έκανε δεκτή τη συγγνώμη του δεξιού μπακ, αλλά το μήνυμα που έστειλε στα αποδυτήρια είναι ότι «η ομάδα είναι πάνω από όλους και υπάρχουν κανόνες, όποιος δεν τους ακολουθήσει στο εξής θα τίθεται εκτός».

Έτσι, ο Σκανδιναβός θα συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση που θα γίνει νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης και υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο για το ματς της ερχόμενης Πέμπτης (23/12).

Παράλληλα, ο Σούντγκρεν προχώρησε και σε μια συμβολική κίνηση, καθώς θα παραθέσει το τραπέζι στην ομάδα για να δείξει πως ο Άρης είναι μια οικογένεια, αλλά και για να συσπειρώσει την ομάδα, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ