ΠΑΟΚ – Η Γκλάντμπαχ θέλει το «πουλέν» του Αμπέλ – Ο Λουτσέσκου τον αγνοεί…

ΠΑΟΚ – Η Γκλάντμπαχ θέλει το «πουλέν» του Αμπέλ – Ο Λουτσέσκου τον αγνοεί…

Επιμένουν στη Γερμανία για το wonderkid του ΠΑΟΚ.

Στη μεταγραφική λίστα της Γκλάντμπαχ φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Γιώργου Κούτσια, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, η «Bild» σε σημερινό της δημοσίευμα ανέφερε ότι ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ εξετάζει από τους ανθρώπους της Γκλάντμπαχ, με τον αθλητικό διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Μαξ Έμπερλ, να καλοβλέπει την περίπτωση του 17χρονου άσου.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ρεπορτάζ που υπάρχουν στον γερμανικό Τύπο, άνθρωπος της Γκλάντμπαχ είχε βρεθεί στα μέσα Νοεμβρίου στην Ναύπακτο και είχε παρακολουθήσει από κοντά τον Γιώργο Κούτσια στον αγώνα της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro. Σε εκείνο το ματς ο Κούτσιας είχε σκοράρει με πέναλτι.

Ο νεαρός επιθετικός φέτος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 6 συμμετοχές και έχει 3 γκολ, τα οποία πέτυχε με τον ΠΑΟΚ Β’ στα δύο ματς που έχει αγωνιστεί στη Superleague 2. Με την πρώτη ομάδα φέτος έπαιξε σε δύο ματς στους ομίλους του Conference League, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε ένα παιχνίδι στα προκριματικά του Europa League. Στον Δικέφαλο του Βορρά πιστεύουν πολύ στις ικανότητες του Γιώργου Κούτσια και αυτό φάνηκε το καλοκαίρι του 2020, όταν οι Ασπρόμαυροι ανανέωσαν το συμβόλαιό του μέχρι το 2023, χωρίς μάλιστα να ορίσουν κάποια ρήτρα αγοράς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 17χρονος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ στις 18/9/2020, στον αγώνα με τον Ατρόμητο στην Τούμπα (1-1), όταν ήταν προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Αμπέλ Φερέιρα. Συνολικά, με την ανδρική ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά έχει πραγματοποιήσει εννέα συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ