Σπανός – «Ομάδες όπως ο Ιωνικός σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Σπανός – «Ομάδες όπως ο Ιωνικός σπανίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα»

Ο Δημήτρης Σπανός, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη (1-0) στάθηκε στη βράβευση από τον Άρη, ενώ πρόσθεσε πως η καλύτερη ευχή για τον ίδιο θα ήταν να μείνει ο Ιωνικός στη Super League.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα στην χθεσινή νίκη του Άρη επί του Ιωνικού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 15η αγωνιστική της Super League ήταν ο Δημήτρης Σπανός.

Ο προπονητής του Ιωνικού, ο οποίος είχε περάσει και από τον πάγκο των Θεσσαλονικιών την σεζόν 2017-2018, βραβεύτηκε από τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι εκτίμησαν την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο «metropolis» αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επιφύλαξαν οι «κιτρινόμαυροι», ενώ τόνισε πως το μόνο πράγμα που θέλει είναι να διατηρηθεί η ομάδα του στα μεγάλα «σαλόνια» της κατηγορίας.

Αναλυτικά όσα είπε στο metropolis ο Δημήτρης Σπανός:

«Είναι υπέρτατη τιμή για μένα και πολύ δυνατά τα συναισθήματα. Είναι σημαντικό μία μεγάλη ομάδα σαν τον Αρη να σε σκεφτεί. Ξέρουν ότι τους αγαπάω και με αγαπάνε. Αν εξαιρέσω πως χάσαμε και στεναχωρήθηκα ήμουν πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση. Απ’ ότι θυμάμαι, όταν ήμουν στον Αρη, είχαμε δώσει 34 παιχνίδια και είχαμε χάσει μόνο από τον ΟΦΗ. Ηταν μία πολύ καλή ομάδα για τα δεδομένα της εποχής, χωρίς, φυσικά, να μπορεί να συγκριθεί με την σημερινή. Εγώ στο μυαλό μου δεν έχω το φορτίο των -6 βαθμών, αν επιστραφούν μπορεί να φτάσει μέχρι και την 2η θέση. Αλλιώς θα χρειαστεί υπέρβαση».

Για την εικόνα των Θεσσαλονικιών. «Μου άρεσε πολύ και είναι μέσα στις δύο ομάδες που ξεχωρίζω για το γρήγορο ποδόσφαιρο. Ηταν εξαιρετικός ο Άρης στο μεταξύ μας ματς. Η άλλη ήταν ο Παναθηναϊκός. Αναγκαστήκαμε για πρώτη φορά να οπισθοχωρήσουμε τόσο για να μην δεχθούμε γκολ. Έχει το υλικό και τις δυνατότητες για να πάει πολύ ψηλά. Είναι σημαντική η ουσία, το γκολ. Όταν γίνονται τρεις κλασικές ευκαιρίες και δεν μετουσιώνονται σε γκολ, δεν είναι καλό για τέτοιες ομάδες. Στο γκολ υπάρχει μία δυστοκία. Ο Καμαρά κάνει πολύ δουλειά, απλά λείπει ένας επιθετικός που θα μπει μέσα και θα σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα».

Για τον Ακη Μάντζιο: «Είναι δυνατόν όταν ένας προπονητής ήρθε πέρσι και έκανε αυτή την πορεία, να γίνει κακός μέσα σε μερικούς μήνες; Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του ο Άκης και ο πρόεδρος λειτούργησε ορθά και τον κράτησε. Τότε ήταν το κακό φεγγάρι του Άρη. Είχε έξι παιδιά από μεταγραφές και δεν είναι εύκολο να προετοιμάσεις την ομάδα. Χρειάζεται χρόνος». Μετά είπε ότι «αυτό που δείχνει η βαθμολογία είναι ότι υπάρχει μία ομάδα που έχει σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός δείχνει τον δρόμο που πρέπει να χαράξει κάθε ομάδα, με υπομονή και χτίσιμο σιγά σιγά και, φυσικά, ένας προπονητής πουν θα δουλέψει πάνω από έναν χρόνο, πράγματα που στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ