Ολυμπιακός – Μοίρασε δώρα στον σύλλογο «Φλόγα» (pics)

Ολυμπιακός – Μοίρασε δώρα στον σύλλογο «Φλόγα» (pics)

Αντιπροσωπία του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τον σύλλογο «Φλόγα» και μοίρασε δώρα, ενόψει των Χριστουγέννων.

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για μια ακόμα φορά ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να επισκέπτονται τον σύλλογο «Φλόγα» και να μοιράζουν δώρα και χαμόγελα, ενόψει των Χριστουγέννων. Μια ακόμα σπουδαία πράξη από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Κοντά στα παιδιά που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες, αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 23/12 στο Σύλλογο Φλόγα, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων.

Τον Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Βερνίκο και τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά, υποδέχθηκε η πρόεδρος της Φλόγας, Μαρία Τρυφωνίδη, η οποία υπογράμμισε: «Εμείς είμαστε δίπλα στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο με κάθε τρόπο. Στηρίζοντας την ποιότητα ζωής των παιδιών, παρέχοντας στέγη φιλοξενίας για τα παιδιά της περιφέρειας, ή νοσηλείας στο σπίτι για τα παιδιά που κατοικούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Στηρίζοντας επίσης τη δημόσια υγεία, με κάθε τρόπο που μπορούμε. Είτε με τη χρηματοδότηση ιατρών, βιολόγων, ακόμη και με την προμήθεια εξοπλισμού για τα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία. Όταν διαπιστώνουμε κάποιες ελλείψεις προσπαθούμε να τις καλύψουμε κατά το δυνατόν.

Όταν έρχεστε εδώ τα παιδιά χαίρονται. Είναι βασικό να έχουμε υποστηρικτές στο έργο μας. Γιατί το έργο μας οφείλεται στους υποστηρικτές μας. Εμείς δεν έχουμε ίδιους πόρους».

Ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Βερνίκος τόνισε: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι και φέτος, όπως πάντα, κοντά στις οικογένειες και κοντά στα παιδιά που υποφέρουν από αυτήν την πολύ δύσκολη ασθένεια. Με μεγάλη μας χαρά μαθαίνουμε πως τα ποσοστά των παιδιών που φεύγουν από εδώ υγιέστατα, αυξάνονται καθημερινά. Να είναι όλοι καλά και κάθε χρόνο καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ