Ολυμπιακός – Τι συμβαίνει με Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ και ο Σεμέδο

Ολυμπιακός – Τι συμβαίνει με Μάρκοβιτς, Καρμπόβνικ και ο Σεμέδο

Την ώρα που ο προγραμματισμός του Ιανουαρίου περιλαμβάνει δύο ακόμη μεταγραφές ξεκαθαρίζει και το «μέτωπο» των αποχωρήσεων.

Με κάτι παραπάνω από θετικό πρόσημο για τον Ολυμπιακό φεύγει και το 2021 με τους ανθρώπους της ομάδας να δουλεύουν ήδη για τη νέα χρονιά και το δεύτερο μισό της σεζόν που αναμένεται συναρπαστικό σε όλα τα επίπεδα για τους πρωταθλητές. Ο Ολυμπιακός άλλωστε είναι μέσα σε όλους τους στόχους του και δείχνει ικανός για ακόμη καλύτερη χρονιά από αυτή που μας αφήνει σε λίγες μέρες.

Με τον μεταγραφικό Ιανουάριο να έχει ήδη καταγράψει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία από τον Δεκέμβριο! Η άφιξη του Κώστα Μανωλά νωρίς-νωρίς πριν καν την επίσημη έναρξη του χειμερινού «παζαριού» σηματοδότησε και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν και τώρα οι Πειραιώτες.

Ένας Γενάρης βεβαίως που θα έχει (όπως συνηθίζεται) διπλή διαδρομή. Και στο «έλα» και στο «φύγε».

Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ουσιαστικά δείξει με τις επιλογές του στο πρώτο μισό της σεζόν σε ποιους στηρίζεται και από ποιους περίμενε περισσότερα.

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι μια από τις περιπτώσεις που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μας απασχολήσει μέσα στον Ιανουάριο. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός που τον είδαμε αγωνιζόμενο στο ματς της Λιβαδειάς μετά από πολύ καιρό αλλά τον άφησε εκτός αποστολής ο Μαρτίνς στη ρεβάνς, όχι τυχαία. Ο Μάρκοβιτς που απέτυχε και στη δεύτερη απόπειρά του να πείσει τον Πορτογάλο τεχνικό πως έχει θέση στα βασικά του πλάνα. Και όπως όλα δείχνουν θα ψάξει αλλού την τύχη του, πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού. Ομάδες που τον θέλουν υπάρχουν, και από την πατρίδα του αλλά και από άλλα πρωταθλήματα.

Από την άλλη ανοικτό είναι το θέμα του Μίχαλ Καρμπόβνικ που παρότι ήταν στην αποστολή χθες στο Καραϊσκάκη δεν αγωνίστηκε λεπτό κόντρα στον Λεβαδειακό. Με τον Πολωνό να έχει να θυμάται τις εμφανίσεις του Σεπτεμβρίου, ταλαιπωρημένος έκτοτε και από τραυματισμούς για μεγάλο διάστημα. Ο δανεισμός του διαρκεί μέχρι το καλοκαίρι όμως ήδη στο εξωτερικό υπάρχουν δημοσιεύματα για ομάδες που τον θέλουν. Μια υπόθεση πάντως που έχει «ψωμί» και εξαρτάται ως ένα βαθμό και με το τι θα γίνει στο «μέτωπο» της μεταγραφής του αριστερού μπακ που θα έρθει για να πλαισιώσει τον Ρέαμπτσιουκ. Στη λογική να δίνει «ανάσες» στον Μολδαβό που κέρδισε με το «σπαθί» τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό με την εντυπωσιακή εξέλιξη που έχει.

Στην έξοδο βεβαίως παραμένει και ο Ρούμπεν Σεμέδο. Μπορεί τα δεδομένα που βάζουν στο τραπέζι οι Πορτογάλοι με τα δημοσιεύματα τους να μην επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό όμως η προσπάθεια της Πόρτο να τον αποκτήσει είναι αδιαμφισβήτητη. Φαίνεται πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η φόρμουλα για να γίνει η μετακίνηση.

Η παρουσία άλλωστε των Μανωλά, Σωκράτη, Σισέ και Μπα δεν αφήνει χώρο στον Σεμέδο (και τον Μάρκοβιτς) στην έτσι και αλλιώς ιδιαίτερη περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ