Πάει και για τερματοφύλακα τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ

Πάει και για τερματοφύλακα τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει βάλει μπροστά για μεταγραφές και φέρεται να έχει λίστα και με τερματοφύλακες...

Ο ΠΑΟΚ μετά το πολύ κακό πρώτο μισό στο πρωτάθλημα και το -13 από τον Ολυμπιακό και την κορυφή, έχει βάλει μπροστά για ενίσχυση τον Ιανουάριο. Η έλευση του Ζοζέ Μπότο στη θέση του τεχνικού διευθυντή φέρνει εξελίξεις στον Δικέφαλο του βορρά που αναμένεται να προχωρήσει σε 3-4 κινήσεις για να δυναμώσει το ρόστερ και να στηρίξει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Όπως είχε γίνει γνωστό, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ, ενός εξτρέμ και ενός επιτελικού χαφ. Η τελευταία προσθήκη που θα επιδιώξουν να κάνουν οι «ασπρόμαυροι» τον Ιανουάριο αφορά τη θέση του τερματοφύλακα, αφού φέρεται να ψάχνεται και για γκολκίπερ ο Λουτσέσκου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη LiveSport, στον ΠΑΟΚ τσεκάρουν ήδη περιπτώσεις γκολκίπερ, υπάρχει μία λίστα από παίκτες, όμως δεν είναι δεδομένο ότι θα αποκτηθεί κιόλας άμεσα. Παρόλα αυτά υπάρχει προβληματισμός με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς και κάνουν σκέψεις για τερματοφύλακα κυρίως πίσω από τον Πασχαλάκη, μιας και ο Έλληνας διεθνής πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ