Ο Ζίβκοβιτς δεν είναι ο μοναδικός γνώριμος του Μπότο στον ΠΑΟΚ

Ο Ζίβκοβιτς δεν είναι ο μοναδικός γνώριμος του Μπότο στον ΠΑΟΚ

Πέρα από τον Σέρβο άσο που αποτελεί ανακάλυψη του νέου τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Μπότο συνδέεται και με τον Νέλσον Ολιβέιρα μέσω της Μπένφίκα.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε στο πρόσωπο του Χοσέ Μπότο τον νέο του τεχνικό διευθυντή, εκείνον που μαζί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναλάβει το χτίσιμο της νέας ομάδας. Αυτής που θα είναι ικανή να επιστρέψει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 55χρονος Πορτογάλος ήταν αυτός που ανακάλυψε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς όταν ο άσος του Δικεφάλου ήταν σε μικρή ηλικία, ωστόσο ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν είναι η μοναδική γνώριμη φιγούρα που θα συναντήσει ο Μπότο στη Θεσσαλονίκη.

Κι αυτό γιατί ο Μπότο γνωρίζει πολύ καλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μπενφίκα το 2008 σε ηλικία 17 ετών, τον καιρό δηλαδή που ο πρώτος αναλάμβανε θέση στο σκάουτινγκ των «Αετών». Η κοινή τους παρουσία διήρκησε μέχρι το 2016 όταν ο Ολιβέιρα αποχώρησε από την ομάδα, κι ενώ ο Μπότο είχε προαχθεί από το 2010 σε αρχισκάουτ.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Ολιβέιρα από το 2010 έως και το 2016 είχε δοθεί δανεικός έξι φορές, καθώς δεν είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Μπενφίκα και να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ