ΟΦΗ – Προέκυψε πρόβλημα με τον Γκαγιέγος

ΟΦΗ – Προέκυψε πρόβλημα με τον Γκαγιέγος

O Γκαγιέγος αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και σκέφτεται τον επαναπατρισμό του, όμως αυτό δεν είναι απλό, καθώς θα πρέπει να συμφωνήσουν και Κρητικοί.

Φαίνεται πως έχει προκύψει ένα σοβαρό θέμα με τον Φελίπε Γκαγιέγος στον ΟΦΗ και πλέον η παραμονή του στην ομάδα παραμένει αβέβαιη.

Ο Χιλιανός χαφ μετέφερε στον Νίκο Νιόπλια πως λόγω προσωπικού προβλήματος δεν είναι σε θέση να παίξει στο χθεσινό (23/12) ματς Κυπέλλου με τον Αρη όπως και τελικά συνέβη, αλλά σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες λόγω αυτών φέρεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην πατρίδα του.

Βέβαια κάτι τέτοιο δεν είναι και τόσο απλό καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ενώ αποτελεί και έναν από τους βασικούς παίκτες της ομάδας του Νίκου Νιόπλια και για να αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει οι Κρητικοί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Ακόμα στο συμβόλαιο του υπάρχει και ένα σχετικά υψηλό buy out, το οποίο θα πρέπει να καταβάλει όποια ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΟΦΗ δεν θα πει εύκολα το ναι για να παραχωρήσει έναν από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ