Έχει πολλά θέματα να λύσει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ

Έχει πολλά θέματα να λύσει ο Μπότο στον ΠΑΟΚ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζοσέ Μπότο, αναμένεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να διαχειριστεί σημαντικά θέματα που απασχολούν τον «Δικέφαλο».

Ο Ζοσέ Μπότο ήρθε στην Ελλάδα για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ και έχει μία σειρά από υποθέσεις που καλείται να τρέξει άμεσα, όπως η ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα όπως ο ίδιος έγραψε στο «αντίο» του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι πλέον έτοιμος για νέες προκλήσεις.

Πρώτο μέλημα του Μπότο με την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη είναι να βρεθεί με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την διοίκηση του ΠΑΟΚ ώστε να ενημερωθεί για τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.

Πριν ακόμα την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν σχηματίσει λίστες με υποψήφιους παίκτες για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι άμεσες προτεραιότητές του «Δικέφαλου του Βορρά» είναι η απόκτηση ενός εξτρέμ ενός δεξιού μπακ-χαφ και ενός «δεκαριού».

Η αμέσως επόμενη δουλειά για τον πορτογάλο τεχνικό διευθυντή είναι να ασχοληθεί και με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους ενώ ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται να αποχώρηση από την ομάδα σύντομα.

Μαζί με τον Μπότο στον ΠΑΟΚ θα έρθει και ο Αντρέ Φεντσένκοφ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ στην Σαχτάρ, και σίγουρα θα έχει και εκείνος λίστες με παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ