«Βόμβα» από την επιτροπή – Προτείνει 10% πληρότητα στα γήπεδα!

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων εισηγήθηκε στην Κυβέρνηση να πέσει η πληρότητα των γηπέδων στο 10%, με μέγιστο τα 1000 ή 2000 άτομα!

Εισήγηση – «βόμβα» από την επιτροπή λοιμοξιολόγων για την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, με τους εμπειρογνώμονες να προτείνουν στην κυβέρνηση να πέσει η πληρότητα των θεατών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο 10%, με μέγιστο τα 1000 ή 2000 άτομα.

Η επιτροπή των λοιμοξιολόγων συνεδρίασε στις 12:30 και ανάμεσα στα μέτρα που εισηγείται στην κυβέρνηση για την αναχαίτηση του κορωνοϊού και τη μείωση της διασποράς του Covid-19 είναι η μείωση του κόσμου στα γήπεδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισήγηση των εμπειρογνωμόνων στην κυβέρνηση είναι να μειωθεί στο 10% η πληρότητα στα γήπεδα, με μέγιστο όριο θεατών τα 1000 ή 2000 άτομα. Απομένει να φανεί εάν θα γίνει δεκτή η εισήγηση των λοιμοξιολόγων από την κυβέρνηση, η οποία στις 17:30 θα ανακοινώσει τα μέτρα που θα παρθούν για να μειωθεί η διασπορά του κορωνοϊού στην κοινότητα και να «οχυρωθεί» η χώρα απέναντι στον Covid-19.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μίλησε για τα γήπεδα και ξεκαθάρισε ότι θα ληφθούν μέτρα για την μείωση της διασποράς του Covid-19. «Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά κα βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών», ανέφερε ο υπουργός.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από