Πλεύρης – «Θα υπάρξουν σίγουρα νέα μέτρα για τα γήπεδα»

Πλεύρης – «Θα υπάρξουν σίγουρα νέα μέτρα για τα γήπεδα»

Ο Θάνος Πλεύρης τόνισε ότι θα υπάρξουν νέα μέτρα για τα γήπεδα και την είσοδο σε αυτά, εξηγώντας τους λόγους που θεωρείται ειλημμένη μια τέτοια απόφαση.

Ο Θάνος Πλεύρης μίλησε για τα νέα μέτρα που πρόκειται να παρθούν από το νέο έτος για την καταπολέμηση του κορωνοϊού και κυρίως της μετάλλαξης Όμικρον που έχει κάνει την εμφάνιση της στη χώρα.

Ο Υπουργός Υγείας με αφορμή τη συνεχή αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένα τα νέα μέτρα στα γήπεδα, τονίζοντας και τους λόγους που θεωρείται ειλημμένη μια τέτοια απόφαση. Ο Πλεύρης υπογράμμισε πως παρά το γεγονός ότι σε άλλες μορφές ψυχαγωγίας σε κλειστούς χώρους υπάρχουν τήρηση των μέτρων, όπως τα σινεμά, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στα γήπεδα για αυτό και θα υπάρξει παρέμβαση από την κυβέρνηση.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του στον Αnt1:

«Αντικείμενο συζήτησης είναι τα γήπεδα να ξέρετε. Ενώ στα σινεμά κα βλέπουμε ότι υπάρχει μια τήρηση των μέτρων στα γήπεδα, δυστυχώς, παρά το γεγονός ότι μπαίνει η Αστυνομία και κάνει τον έλεγχο για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους φαίνεται ξεκάθαρα ότι κάποιοι δεν τηρούν τα μέτρα, οπότε εκεί σίγουρα θα υπάρχουν παρεμβάσεις. Δεν ξέρω όμως να σας πω, αν ο βαθμός των παρεμβάσεων θα φτάνει απλώς σε δραστική μείωση των θεατών», ανέφερε ο υπουργός.

Μάλιστα, ο Πλεύρης συμπεριέλαβε τα γήπεδα στους πυλώνες από τους οποίους θα καθοριστούν ποια θα είναι τα μέτρα που θα γίνουν γνωστά την αρχή του νέου έτους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ