Αντίστροφη μέτρηση για Χατζηγιοβάνη

Αντίστροφη μέτρηση για Χατζηγιοβάνη

Νέα δημοσιεύματα στο εξωτερικό θέλουν αυτή τη φορά την Ουτρέχτη να κοιτάζει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό μετά το καλοκαίρι.

Ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Τάσου Χατζηγιοβάνη με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι και οι κουβέντες μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχουν την παραμικρή πρόοδο. Για την ακρίβεια, το θέμα μοιάζει περισσότερο «παγωμένο» από ποτέ και ο διεθνής Έλληνας πιο κοντά στην έξοδο από ποτέ.

Κι αν το περασμένο καλοκαίρι δεν προχώρησε η υπόθεση της πώλησής του κυρίως γιατί η τουρκική Αλτάι δεν έφτασε ποτέ στα οικονομικά επίπεδα που ο Παναθηναϊκός ήθελε, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Ο παίκτης μένει ελεύθερος και από τη στιγμή που συμβαίνει αυτό οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται για εκείνον μπορούν να τον προσεγγίσουν με μεγαλύτερη ευκολία. Και να συζητήσουν απευθείας μαζί του.

Ο Χατζηγιοβάνης γενικώς ψάχνεται στο εξωτερικό και η Ολλανδία είναι μια χώρα που όσοι Έλληνες πάνε εκεί δείχνουν να «ταιριάζουν». Από εκεί έρχεται και το τελευταίο δημοσίευμα το οποίο θέλει την Ουτρέχτη να έχει ψηλά στη λίστα της τον εξτρέμ του Παναθηναϊκού.

«Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις για την Ουτρέχτη και τον Αναστάσιο Χατζηγιοβάνη», αναφέρει Ολλανδός δημοσιογράφος σε σημερινό του «tweet», προσθέτοντας πάντως πως πιθανότερο μοιάζει να ασχοληθεί η ολλανδική ομάδα μαζί του το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τώρα.

«Από τις έρευνες μας μαθαίνουμε ότι είναι στις λίστες της Ουτρέχτης αλλά δεν είναι προτεραιότητα φέτος τον χειμώνα. Μπορεί να επιστρέψει το καλοκαίρι», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Δεν είναι πάντως μόνο η ολλανδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Χατζηγιοβάνη. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να απασχολεί ομάδες από την Τουρκία, ενώ υπάρχουν φήμες για μπάσιμο ιταλικού συλλόγου. Εκείνο που μοιάζει βέβαια είναι πως το μέλλον του Χατζηγιοβάνη δύσκολα θα είναι στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ