Λουτσέσκου – «Οι παίκτες είναι οι άνθρωποι μου» (vid)

Λουτσέσκου – «Οι παίκτες είναι οι άνθρωποι μου» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λίγο πριν τα Χριστούγεννα παρέθεσε δείπνο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και μίλησε για την σχέση που έχει χτίσει μαζί τους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι από τους προπονητές που ποντάρουν πολλά στην καλή ψυχολογία, στις καλές σχέσεις μεταξύ του τιμ και των ποδοσφαιριστών. Στον ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει, κι από το προηγούμενο πετυχημένο διάστημα, μια ξεχωριστή σχέση.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο δείπνο που τους παρέθεσε ο Ρουμάνος τεχνικός. Μάλιστα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως συνέβη και με όλους τους ποδοσφαιριστές, μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV και περιέγραψε αυτή την σχέση που έχει δημιουργήσει με τους ποδοσφαιριστές του.

Όλους τους θεωρεί δικούς του ανθρώπους. Στην ερώτηση «ποιον θα έπαιρνες μαζί σου σε ένα οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δείπνο;», η απάντηση του είναι αφοπλιστική: «Όλους! Για διαφορετικό λόγο τον καθένα, αλλά όλους. Είναι οι άνθρωποί μου».

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Άνχελ Κρέσπο ως τους πιο καλοντυμένους, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι οι παίκτες του είναι επαγγελματίες και δεν έφαγαν ή έκρυψαν καλά τα γλυκά φοβούμενοι την επόμενη προπόνηση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ