Παναθηναϊκός – «Βολές» Αϊτόρ κατά Μπόλονι

Παναθηναϊκός – «Βολές» Αϊτόρ κατά Μπόλονι

Ο Αϊτόρ μίλησε για τα όσα βίωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τον Μπόλονι, για τον διαφορετικό Γιοβάνοβιτς και για την καθιέρωσή του.

Την περίοδο του Λάζλο Μπόλονι θέλουν να ξεχάσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Κάτι που δεν έκρυψε και ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος μίλησε στη Livesport για την εποχή του Ρουμάνου, λέγοντας πως δεν πήρε κανείς τίποτα από εκείνον.

Αντίθετα, ο Ισπανός εξτρέμ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε ότι δεν θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό και έθεσε τους στόχους για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το Κύπελλο κι αν αποτελεί τον μεγάλο φετινό στόχο του Παναθηναϊκού:

Κατά μία έννοια, ναι, γιατί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα τρόπαιο. Αυτό είναι σημαντικό. Για τον σύλλογο, για τους ανθρώπους του, για εμάς και για τον κόσμο. Οι οπαδοί μας έχουν ανάγκη από μία μεγάλη επιτυχία, να πανηγυρίσουμε μαζί έναν τίτλο και εμείς θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να τους προσφέρουμε αυτό το συναίσθημα.

Για τα ισπανικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος από τις Καρταχένα και Σπόρτινγκ Χιχόν:

Ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα. Αλλά και να ήξερα, δεν θα με απασχολούσε. Δεν θέλω να αγωνιστώ στη Β’ κατηγορία της Ισπανίας. Έχω συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, θέλω να βοηθήσω και δεν σκέφτομαι κάτι άλλο.

Για τη συνεργασία του με τον Γιοβάνοβιτς:

Θέλω να πω ότι δεν είχα κάποιο πρόβλημα το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι πέρασε, δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει τι συμβαίνει τώρα. Νιώθω αυτοπεποίθηση, ο προπονητής με εμπιστεύεται και εγώ προσπαθώ να τον δικαιώσω. Έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, τα δίνω όλα κάθε μέρα και ο κ.Γιοβάνοβιτς το βλέπει αυτό. Δίνει σε όλους ευκαιρίες, εγώ δείχνω ότι αξίζω την ευκαιρία μου και είμαι ικανός να παίξω στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα συνολικά με έχει βοηθήσει να αποδώσω σύμφωνα με τις πραγματικές μου δυνατότητες και πιστεύω ότι αυτή την περίοδο, δίκαια είμαι βασικός. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι και αξίζει να ανέβει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία. Πρέπει να διεκδικεί την κορυφή.

Για τη συνύπαρξη με τον Μπόλονι:

Από τον Μπόλονι δεν πήραμε τίποτα. Μηδέν. Για όλους μας ήταν πολύ δύσκολη η συνεργασία μας με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μας άφησε με το ηθικό πάρα πολύ χαμηλά. Τώρα με τον Γιοβάνοβιτς όλα είναι διαφορετικά. Όλα είναι καλύτερα. Γι’ αυτό χρειαστήκαμε πολύ χρόνο για να ανακάμψουμε. Νομίζω πως σταδιακά φτάνουμε στο επίπεδο που θέλει, αλλά σίγουρα μας περιμένει ακόμα πολύ δουλειά. Γιατί ο προπονητής και εμείς θέλουμε να πάμε στην κορυφή και ακόμα απέχουμε απ’ αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ