Σκληρή κριτική στον ΠΑΟΚ – «Ένα λάθος, καταδίκασε όλη τη χρονιά»

Σκληρή κριτική στον ΠΑΟΚ – «Ένα λάθος, καταδίκασε όλη τη χρονιά»

Για τα λάθη που έγιναν στον ΠΑΟΚ και κόστισαν όλη την χρονιά μίλησε ο Απόστολος Τσουρέλας.

Μετά από 15 αγωνιστικές, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο -13 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό, μένοντας όπως όλα δείχνουν εκτός διεκδίκησης τίτλου από πολύ νωρίς και την φετινή χρονιά.

Ο Απόστολος Τσουρέλας, μιλώντας στο Metropolis 95,5, άσκησε σκληρή κριτική στον Δικέφαλο του Βορρά για την εικόνα της ομάδας κατά την διάρκεια της σεζόν: «Ο ΠΑΟΚ δεν θέλει μόνο μπακ. Θέλει χαφ, θέλει τερματοφύλακα. Ο Σαββίδης επανόρθωσε ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε μία ολόκληρη χρονιά.

Παράλληλα, σχολίασε την έλευση του Μπότο, στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά και την απόφαση της Κυβέρνησης για μείωση της πληρότητας στα γήπεδα στο 10%, με ανώτατο όριο τους 1000 θεατές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την απόφαση της Κυβέρνησης: «Η μεγαλύτερη ανοησία που μπορεί να γίνει. Πετάνε αετό όλοι. Είναι τραγελαφικά γεγονότα. Απορώ γιατί είναι αυτοί οι σύμβουλοι. Προκαλούν προβλήματα με τέτοιες αποφάσεις. Πως θα βάλεις μέσα 1.000 φιλάθλους και θα αφήσεις 5.000 φιλάθλους έξω από κάθε γήπεδο; Μαζί με τις προτάσεις που κάνουν, να πάρουν ένα αετό και να τον πετάξουν από την ταράτσα. Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν, ήταν να αποφασίσουν το κεκλεισμένων των θυρών. Νομίζουν αυτοί πως είναι πολιτικοί. Μιλάμε για τρέλα. Το… 1000 δημιουργεί την αίσθηση της κοροϊδίας».

Για την έλευση του Μπότο:«Το θέμα είναι πως έρχεται ο Μπότο κατόπιν εορτής. Δεν υπήρχε σχεδιασμός από το καλοκαίρι. Έστω και αργά έρχεται ένας άνθρωπος. Σε κάθε σοβαρή ομάδα που σέβεται τον εαυτό της, λειτουργεί αθλητικός διευθυντής. Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι δένονται με την ομάδα, καθορίζουν με τις γνώσεις τους, το μέλλον της ομάδας. Ο Μπότο έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό, όχι ως αθλητικός διευθυντής. Στον ΠΑΟΚ θα δώσει εξετάσεις. Ο τεχνικός διευθυντής είναι ο μπαμπάς των ποδοσφαιριστών όλων. Σε όλες τις λεπτομέρειες που δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Θα είναι ο δέκτης όλων των προβλημάτων του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πρέπει η σύμπραξή του να είναι απόλυτη με τον προπονητή. Πρέπει να συνεργαστεί στον απόλυτο βαθμό ο ένας με τον άλλο. Να είναι ταυτόσημες οι σκέψεις τους και οι αποφάσεις τους. Χωρίς τέτοιο πόστο δεν μπορείς να πας πουθενά. Το άλλο ζητούμενο είναι ποιος θα φύγει, όχι μόνο ποιος θα έρθει. Τον τρόπο θα τα αποφασίσει ο διευθυντής και ο προπονητής. Με αυτή την λογική μπορεί να μείνει σε μία ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει έτοιμους παίκτες, θέλει πολλούς παίκτες.

Μας έχει προσπεράσει ο καιρός. Δεν θέλουμε μόνο μπακ. Θέλουμε χαφ, θέλουμε τερματοφύλακα. Ο Σαββίδης επανόρθωσε ένα σοβαρό λάθος που στοίχισε μία ολόκληρη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πίεση, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Ο κόσμος κάνει τρομερή υπομονή, ξέρουμε ότι για φέτος η ομάδα είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και έτσι θα πορευτούμε. Εύχομαι απλά το 2022 να είναι καλύτερο. Τεχνικό διευθυντή είχαμε έως τώρα, αλλά πρέπει να τον εμπιστευτούμε από εδώ και στο εξής στο έπακρο. Πέρασαν πολλοί, αλλά δυστυχώς δεν στέριωσαν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ