Χάνει κι άλλο ταλέντο του ο ΠΑΟΚ! (Pic)

Χάνει κι άλλο ταλέντο του ο ΠΑΟΚ! (Pic)

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν, προϊόν των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, αποχαιρέτησε την ομάδα μετά από 13 χρόνια καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Ακόμη ένα παιδί από τις ακαδημίες του χάνει ο ΠΑΟΚ! Ο λόγος για τον Αβεντίς Αβεντισιάν ο οποίος βρίσκεται από έξι ετών στην ομάδα αλλά μετά από 13 χρόνια σε όλα τα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου, αποχωρεί με προορισμό την Ολλανδία και την Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Με μία συγκινητική ανάρτηση στα social media ο 19χρονος μπακ αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Στην ολλανδική ομάδα μάλιστα ο  Αβεντισιάν θα βρει τον Γιάννη Φοίβο Μπότο ο οποίος αγωνίζεται εκεί ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Η ανάρτηση του Αβεντισιάν:

«Ένα αντίο δεν είναι ποτέ εύκολο πόσο μάλλον όταν συνοδεύει όλη σου την ζωή. Ήρθε η στιγμή μετά από 13 χρόνια γεμάτα εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές να αποχαιρετήσω την οικογένεια του ΠΑΟΚ.Θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για όλη την αγάπη και την στήριξη που μου παρείχε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και σε όλα μέλη της ομάδας που συνεργάστηκα .Εις το επανιδείν ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ και σε ευχαριστώ για όλα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AVE (@_ave14)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ