Λουτσέσκου – «Είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να μείνω ελεύθερος»

Λουτσέσκου – «Είμαι στον ΠΑΟΚ, δεν θέλω να μείνω ελεύθερος»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του στον ΠΑΟΚ σε δηλώσεις που έκανε στη Ρουμανία.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ούτε να ακούει δεν θέλει τα σενάρια που τον συνδέουν με την Εθνική Ρουμανίας, τονίζοντας σε κάθε τόνο πως παραμένει πιστός στον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ένα πλάνο τριετίας που πρέπει να τηρηθεί.

Η θέση του δεν διαφοροποιήθηκε ούτε στις δηλώσεις που έκανε κατά την αναχώρησή του από τη Ρουμανία με προορισμό την Ελλάδα, λέγοντας πως είναι μία χαρά στον Δικέφαλο του Βορρά και ότι δεν σκοπεύει να μείνει ελεύθερος. «Έσβησε» έτσι και κάθε ανησυχία για πιθανή αποχώρηση για τη Σεντ Ετιέν, με την οποία τον σύνδεσαν γαλλικά δημοσιεύματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Δεν είναι δικό σου πρόβλημα! Εφόσον είναι θέμα της ιδιωτικής μου ζωής, δεν είναι δικό σου θέμα. Όταν συναντάς ανθρώπους που γνωρίζεις, μπορεί να είναι μια φιλία. Έχω πει τόσες φορές ότι η εθνική ομάδα, οποιαδήποτε εθνική ομάδα, δεν είναι στόχος.

Είμαι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ καλά σε έναν σύλλογο, τουλάχιστον αυτό σκέφτομαι τώρα. Δεν μου αρέσουν αυτά τα θέματα. Είμαι στον ΠΑΟΚ, έχω συμβόλαιο για τρία χρόνια με πολύ μεγάλη ρήτρα, δεν θέλω να μείνω ελεύθερος. Έχουμε ένα πλάνο δημιουργίας ενός ισχυρού γκρουπ, όπως αυτό που δημιουργήσαμε πριν από τρία χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ