ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Τσόλακ και το παζάρι με την Μάλμε

ΠΑΟΚ – Τα δεδομένα για Τσόλακ και το παζάρι με την Μάλμε

Ο Κροάτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μέχρι να… ξαναφύγει – Πόσα χρήματα ζητάει ο Δικέφαλος, πόσα δίνει η σουηδική ομάδα – Όλα τα δεδομένα για τον 28χρονο φορ.

Τον δρόμο της επιστροφής για την Τούμπα παίρνει ο Αντόνιο Τσόλακ, καθώς ο δανεισμός του στην Μάλμε ολοκληρώνεται αύριο (31/12) και ο Κροάτης επιθετικός θα πρέπει να γυρίσει στον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος στράικερ παραχωρήθηκε στην σουηδική ομάδα τον περασμένο Μάρτιο ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά, με τη συμφωνία των δύο ομάδων να προβλέπει οψιόν αγοράς ύψους 3 εκατ. ευρώ. Οι εμφανίσεις που έκανε ο Τσόλακ με την Μάλμε ήταν εξαιρετικές, με τον Κροάτη να σκοράρει 19 γκολ και να μοιράζει 3 ασίστ σε 40 παιχνίδια με τα χρώματα των Σκανδιναβών.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της Μάλμε θεωρούν ότι είναι πολλά τα 3 εκατ. ευρώ για τον Τσόλακ, με τους Σουηδούς να επιθυμούν την παραμονή του Κροάτη επιθετικού στην ομάδα τους, αλλά με τους δικούς τους όρους.  Οι Σκανδιναβοί θέλουν να διατηρήσουν τον 28χρονο στο ρόστερ τους, αλλά δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα 3 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν αγοράς στη συμφωνία που είχαν κάνει με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες, η Μάλμε κοστολογεί τον διεθνή επιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά 2 εκατ. ευρώ και αυτό είναι το ποσό που θέλει να δαπανήσει για την απόκτησή του, συν ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, πάντως, είναι ανένδοτοι στο ενδεχόμενο να πουλήσουν τον Τσόλακ με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που προβλέπει η ρήτρα αγοράς, καθώς θεωρούν ότι ο Κροάτης μπορεί να τους φέρει τα συγκεκριμένα χρήματα, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε με την Μάλμε στο πρωτάθλημα Σουηδίας, αλλά και στο Champions League.

Τη δεδομένη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με τον Αντόνιο Τσόλακ να επιστρέφει στην Τούμπα, μέχρι να αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι με τον 28χρονο σέντερ φορ. Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο που έχει ο διεθνής άσος με τον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ σε 693 λεπτά.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ