Νέα δημοσιεύματα για Μαντί Καμαρά – «Μάχη για την απόκτησή του»

Νέα δημοσιεύματα για Μαντί Καμαρά – «Μάχη για την απόκτησή του»

Επιμένουν οι Ιταλοί για την Φιορεντίνα και τον Μαντί Καμαρά, ενώ διατηρούν στο… κόλπο της απόκτησης του Αφρικανού μέσου και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Συνεχίζονται τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με τους Ιταλούς αυτή τη φορά να μπλέκουν τον Μαντί Καμαρά με την Φιορεντίνα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, το όνομα του 24χρονου μέσου της πειραϊκής ομάδας βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των Βιόλα, αλλά και των Λιονταριών της Λισαβόνας.  Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό χαφ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του, είτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε στην αντίστοιχη του καλοκαιριού.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται επίσης αναφορά για τα χρήματα που θα ήθελε η ομάδα του μεγάλου λιμανιού για να παραχωρήσει τον Μαντί Καμαρά, με τους Ιταλούς να τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον μέσο από την Γουινέα στα 12 εκατ. ευρώ, αλλά ενδεχόμενη μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 10 εκατ. ευρώ.  Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται το όνομα του Μαντί Καμαρά για την Φιορεντίνα και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ στο παρελθόν πολλές φορές ο 24χρονος χαφ των Πειραιωτών συνδέθηκε με την Νάπολι, ακόμα και με την Μίλαν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Γουινέας για το Κόπα Αφρικα, αλλά παραμένει στην Αθήνα και στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού.  Ο Αφρικανός μέσος φέτος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές με τα χρώματα των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.635 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ