Το… γύρισε ο Μανωλάς – Αλλάζει το πλάνο στον Ολυμπιακό

Το… γύρισε ο Μανωλάς – Αλλάζει το πλάνο στον Ολυμπιακό

Κερδίζει τον χαμένο χρόνο ο Κώστας  Μανωλάς και ο Πέδρο Μαρτίνς τρίβει τα χέρια του. Ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον... περιμένει.

Από την 1η Ιανουαρίου, θα έχει δικαίωμα να φορέσει πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και για αυτόν τον λόγο τρέχει. Τρέχει να προλάβει να φτάσει στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης, αλλά και… υγείας. Ο Κώστας Μανωλάς, περί ου ο λόγος, έκανε εντατικές προπονήσεις ακόμη και στο διάστημα των διακοπών των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών Ελλάδος, με σκοπό να προλάβει να είναι καλά και έτοιμος να αγωνιστεί, το συντομότερο δυνατό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να τον έχει στη διάθεσή του όσο πιο σύντομα γίνεται, ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε για το Κόπα Αφρικα ο Πάπε Σισέ. Και όλα δείχνουν ότι αυτό θα συμβεί πιο σύντομα από ό,τι αναμενόταν.

Ο Ελληνας στόπερ αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα και μάλιστα έχει ξεπεράσει σχεδόν τελείως ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα. Με αποτέλεσμα να κάνει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Μάλιστα, εάν όντως στα τεστ που θα κάνει φανεί ότι είναι απολύτως καλά, «παίζεται» εάν θα γίνει πράξη η επιθυμία του, για να αγωνιστεί σε κάποιο από τα προσεχή παιχνίδια του Ολυμπιακού Β’, ώστε να ανακτήσει με τον καιρό και τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Ήδη κάποιοι έχουν «σημαδέψει» το εντός έδρας παιχνίδι της 9ης Ιανουαρίου του Ολυμπιακού, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο εάν ο ίδιος συνεχίσει να προοδεύει με τόση ταχύτητα και βελτιώνει τη φυσική και σωματική του κατάσταση, τότε ίσως να μην χρειαστεί καν να περάσει από τα… χέρια του Αριέλ Ιμπαγάσα. Αν και ο «Κάνιο» τον περιμένει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ