Ο Μανωλάς θέλει να δικαιώσει την… ανησυχία όσων βγάζουν κόμπλεξ και μικρότητα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Ο Μανωλάς θέλει να δικαιώσει την… ανησυχία όσων βγάζουν κόμπλεξ και μικρότητα για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό

Δεν επέστρεψε για να κοιτάζει. Ο Μανωλάς επέστρεψε για να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Η νέα ζωή του ξεκίνησε και από σήμερα επιστρέφει και στο Καραϊσκάκη.

Η τελευταία εικόνα του Κώστα Μανωλά από την πρώτη ημέρα της… νέας ζωής του, ήταν εκείνη που ανέδειξε την πραγματική διάσταση της επιστροφής του στον Ολυμπιακό. Βγήκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από τα γραφεία της ΠΑΕ. Φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών. Και το κασκόλ με τον Δαφνοστεφανομένο. Χαιρέτησε τους περίπου 50 οπαδούς που έμειναν να τον περιμένουν υπομονετικά. Φωτογραφήθηκε με χαμόγελο πλατύ και με τη χαρά να ξεχειλίζει από κάθε κίνησή του. Μπήκε στο αυτοκίνητό του. Και έφυγε για το σπίτι του. Φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Και το κασκόλ.

«Σιγά μην τη βγάλω τώρα τη φανέλα. Τόσο κόπο έκανα να τη φορέσω πάλι. Μάχη δώσαμε για να γυρίσω σπίτι μου. Δεν τη βγάζω. Θα πάω σπίτι μου με τη φανέλα. Γύρισα στον Ολυμπιακό. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Ο,τι είπαμε, ό,τι είχαμε συζητήσει με τον πρόεδρο, έγινε», μας είπε ο νέος ηγέτης του, πριν πάρει τον δρόμο της ξεκούρασης. Πριν κλείσει την πρώτη ημέρα της νέας του ζωής.

Μιας ζωής σε φόντο ερυθρόλευκο. Μια σχέση καρμική. Σχέση λατρείας. Η οποία έκανε τον ίδιο να χάσει πάνω 11.000.000 € παραιτούμενος από το τεράστιο συμβόλαιο με τη Νάπολι, το οποίο είχε ισχύ έως το καλοκαίρι του 2024! Και υπογράφοντας στον Ολυμπιακό, έως το 2025. Βεβαίως, για τα ελληνικά δεδομένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε μία ακόμη υπέρβαση. Καθώς το συμβόλαιο του Μανωλά στον Ολυμπιακό θα φτάνει τα 2.000.000 τον χρόνο. Ποσό που ακουμπάει μόνο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ενώ και η Νάπολι έλαβε ως αποζημίωση ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ με τα μπόνους.

Στις ειλικρινείς σχέσεις τα λεφτά δεν είναι ποτέ το παν. Ο Ολυμπιακός «έφτιαξε» τον Μανωλά έναν από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που τον πίστεψε. Τον πήρε στον Πειραιά. Τον… επέβαλλε σχεδόν με πείσμα και πίστη στις δυνατότητες και το ταλέντο του. Και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Όχι μόνο επειδή ο Ελληνας στόπερ «έφερε» 15.000.000 € με την πώλησή του στη Ρόμα. Αλλά διότι ο Μανωλάς έφτασε στην ελίτ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, αλλά δεν άλλαξε. Δεν ξέχασε. Και μετά τη μεταγραφή των 36.000.000 € στη Νάπολι, πάλι τον Ολυμπιακό σκεφτόταν.

Κάπως έτσι φτάσαμε στη μεγάλη επιστροφή. Με σχεδόν 2.000 οπαδούς να τον υποδέχονται στα γραφεία, να τον αποθεώνουν και να κλίνουν το γόνυ σε έναν πραγματικό οπαδό του Ολυμπιακού. Ένα παιδί που έδειξε έμπρακτα τι σημαίνει να τιμάς τον λόγο και να βάζεις την τρέλα σου πάνω από όλα. Ο Κώστας Μανωλάς, μετά 7,5 χρόνια και 281 συμμετοχές με Ρόμα και Νάπολι, θα συνεχίσει τη δουλειά που άφησε στη μέση στον Ολυμπιακό. Στο σπίτι του.

Σήμερα, μάλιστα, θα επιστρέψει «σπίτι του». Το προανήγγειλε ο ίδιος, άλλωστε, ότι επιστρέφει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι με τη Λαμία. Θα είναι δίπλα στους νέους του συμπαίκτες. Δίπλα στους οπαδούς που τον αποθέωσαν πριν λίγες ημέρες. Μπαίνοντας δυναμικά πάλι στη νέα του καθημερινότητα. Και αδημονώντας να περάσει ο καιρός και να μπει ο ίδιος στον αγωνιστικό χώρο με τη φανέλα της ομάδας του. Για να δείξει και σε όλους όσους φροντίζουν το τελευταίο διάστημα να εξωτερικεύουν την πίκρα, την κακία και την… ανησυχία τους, πως δικαίως ανησυχούν. Καθώς δεν γύρισε για να κοιτάζει. Αλλά για να ηγηθεί του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ