Οι 3 «ελληνικές» μεταγραφές που βλέπει ο Ολυμπιακός

Οι 3 «ελληνικές» μεταγραφές που βλέπει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κινείται και στην ελληνική αγορά και εκτός του Ζαγαρίτη, που παίζει δυνατά για αριστερά, τσεκάρει τους Γιώργο Νίκας (Λεβαδειακός) και Γιώργο Κανελλόπουλο (Αστέρας Τρίπολης).

Ο Ολυμπιακός είναι σύλλογος που αγαπάει να κάνει μεταγραφές. Καθώς μέσα από αυτή τη διαδικασία και καταφέρνει να βελτιώνεται, αλλά και να ανακαλύπτει/εξελίσσει ποδοσφαιριστές που εν συνεχεία αποτελούν τα πιο βασικά το περιουσιακά στοιχεία. Οι Ερυθρόλευκοι, ωστόσο, δεν αναζητούν μόνο περιπτώσεις «Αγκιμπού Καμαρά». Δεν ψάχνονται μόνο στο εξωτερικό. Κάνουν τα… κουμάντα τους και για περιπτώσεις Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν ξεχωρίσει. Και για τους οποίους υπάρχουν σκέψεις, ακόμη και συζητήσεις, για να αποκτηθούν. Μάλιστα, δεν είναι μυστικό ότι υπάρχει πρόθεση να αυξηθεί το ελληνικό στοιχείο, όχι μόνο μέσω της ανέλιξης παικτών από την Ακαδημία, αλλά και της μεταγραφικής οδού.

To10.gr έχει αποκαλύψει και αναφερθεί εκτενώς στην υπόθεση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Ολυμπιακός έχει ψηλά στη λίστα του τον 20χρονο Ελληνα αριστερό μπακ της Πάρμα. Τον κοιτάζει σοβαρά και όλα δείχνουν ότι θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί και να αποτελέσει τον παίκτη που θα κάνει τα… ρεπό του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ σε πρώτη φάση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του παίκτη έχει επαφές και με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν προβάδισμα στην υπόθεση. Τον πιστεύουν και υπάρχει η άποψη ότι μέσα από τη δουλειά στο Ρέντη και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό κεφάλαιο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τον Ζαγαρίδη και το ίδιο έχει κάνει και ο Πέδρο Μαρτίνς. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο μοναδικός Ελληνας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο πλάνο για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και εάν ο Πορτογάλος τεχνικός πει το τελικό ΟΚ (σ.σ. λέγεται ότι ήδη έχει εκφραστεί πολύ θετικά), τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει.

ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΝΙΚΑ

Ενας άλλος παίκτης που έχει κινήσει το ενδιαφέρον στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκτηθεί είναι ο Γιώργος Νίκας. Όπως έχει γράψει to10.gr, στον Πειραιά παρακολούθησαν στενά τον 22χρονο υψηλόσωμο (1.90 μ.) αμυντικό μέσο με το μαλλί αλά… Φελαϊνί, που αποτελεί έναν από τους πολύ καλούς παίκτες της Super League 2 την τελευταία διετία και υπάρχει η άποψη πως διαθέτει στοιχεία που μπορούν να εξελιχθούν εντυπωσιακά στον Πειραιά.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τον Λεβαδειακό για την υπόθεση του Νίκα έχουν ξεκινήσει και δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν σύντομα με… λευκό καπνό. Μάλιστα, η λογική λέει ότι ακόμη κι αν αποκτηθεί, θα μείνει ως το τέλος της σεζόν στη Λιβαδειά. Εξάλλου στη Βοιωτία έχει δημιουργηθεί μια εξαιρετική, άκρως νεανική και γεμάτη ταλέντο ομάδα, που προπορεύεται στον Νότιο Ομιλο της Super League 2, με το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία.

ΣΤΟ ΚΕΔΡΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΑΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών, έχει στρέψει το βλέμμα του και σε άλλους νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Οι Ερυθρόλευκοι, λοιπόν, παρακολουθούν με ενδιαφέρον ένα ταλέντο του Αστέρα Τρίπολης. Ο λόγος για τον 21χρονο (29/01/2000) μέσο, Γιώργο Κανελλόπουλο. Ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων χαφ των Αρκάδων έχει πολύ καλά στοιχεία και για αυτό το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των υπό παρακολούθηση παικτών των πρωταθλητών.

Ο Κανελλόπουλος είναι ψηλός χαφ, με πολύ καλό κορμί και αθλητικά προσόντα, και φέτος έχει ήδη κάνει 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αστέρα, ενώ είναι και 5 φορές διεθνής με την εθνική Ελπίδων (σ.σ. τον τσέκαραν οι Πειραιώτες στις τελευταίες αναμετρήσεις τις Εθνικής). Με τις φετινές του εμφανίσεις έχει προκαλέσει πολύ θετικά σχόλια και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και τσεκάρουν την περίπτωσή του. Χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει ακόμη κάποια κίνηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ