Ανδριόπουλος – «Η ΑΕΚ τη σεζόν 2022-23 θα παίζει στην Αγιά Σοφιά»

Ανδριόπουλος – «Η ΑΕΚ τη σεζόν 2022-23 θα παίζει στην Αγιά Σοφιά»

Κανονικά στην «Αγιά Σοφιά» θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν η ΑΕΚ, όπως ανέφερε ο πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Η μέρα που περιμένει όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ πλησιάζει…

Και μάλιστα είναι πιο κοντά από ποτέ, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς» ανέφερε με σιγουριά πως η ΑΕΚ θα παίζει στο… σπίτι της από τη νέα σεζόν και μάλιστα δήλωσε πως στην Ένωση γίνονται προσπάθειες ώστε να αγωνίζεται στην έδρα της από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2022-23.

Αναλυτικά όσα είπε στο Open:

«Ειχα στο νου μου ότι δεν πρόκειται να γίνει γρηγορότερα από πέντε χρόνια, αλλά ούτε εγώ είχα φανταστεί ότι θα παραδοθεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και θα έκανε 10 χρόνια η ολοκλήρωσή του!

Τη σεζόν 2022-23 η ομάδα θα κάνει τα παιχνίδια της εδώ. Η προσπάθεια γίνεται ώστε να γίνει και το πρώτο ματς της σεζόν εδώ. Είμαστε στο κρίσιμο 8μηνο. Πρώτη φορά με βεβαιότητα σας λέω ότι δεν υπάρχει τώρα κανένα εμπόδιο και εκκρεμότητα. Μένει να γίνει ο μηχανισμός του γηπέδου, ο χλοοτάπητας που θα μπει τελευταίος και τα περιβάλλοντα έργα. Θα γίνουν τεστ event, αλλά και 1-2 φιλικά παιχνίδια. Δεν πέρασε ποτέ από το νου μας, όσο κι αν κουραστήκαμε, ότι δε θα ολοκληρωθεί.

Θα είναι ένα γήπεδο κόσμημα, χωρίς δανεισμό και υποχρεώσεις. Το τελικό γήπεδο θα είναι μοναδικό στην ακουστική του. Φανταστείτε 31.000 άτομα… Το γήπεδο θα πιστοποιηθεί με 4 αστέρια απ’ την ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ θα είναι ικανό για τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ολοκληρώνεται το έργο της υπογειοποίησης. Το θεωρώ ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία του συνολικού έργου. Εκτός ότι δημιούργησε μία πλατεία 10 στρέμματα, θα υπάρχουν συνθήκες ευρωπαϊκές. Οι πιο μοντέρνες συνθήκες εργασίας για όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ