Μάχη «γιγάντων» για τον Αγκιμπού

Μάχη «γιγάντων» για τον Αγκιμπού

Μετά τη Λίβερπουλ και η Μίλαν στο «κόλπο» για το wonderkid του Ολυμπιακού!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αγκιμπού Καμαρά φέτος με τον Ολυμπιακού, έχουν προσεκλύσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, καθώς είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Λίβερπουλ παρακολουθεί από κοντά τον ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων.

Ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι μονάχα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στο «κόλπο». Διότι σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Ιταλία, την περίπτωση του Αγκιμπού, εξετάζει σοβαρά και η Μίλαν. Όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «calciomercato», τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μίλαν, ενδιαφέρονται για τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού και παρακολουθούν από  κοντά την εξέλιξη του.

«Ο Αγκιμπού Καμαρά είναι υπό παρακολούθηση από την Λίβερπουλ και την Μίλαν ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής» αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα, προσθέτοντας: «Πρόκειται για έναν πολύ ενδιαφέρον ποδοσφαιριστή που είναι πρωταγωνιστής με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό πρωτάθλημα με 5 γκολ και 4 ασίστ. Η πρώτη που πίστεψε στο ταλέντο του Καμαρά ήταν η Λιλ, η οποία τον ξεχώρισε σε ένα τουρνουά στο Μαρόκο το 2018 και τον ενσωμάτωσε στην ομάδα της», γράφει στο δημοσίευμα της η ιταλική ιστοσελίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ