«Στο στόχαστρο της Σέριφ Τίρασπολ ο Άοσμαν»

«Στο στόχαστρο της Σέριφ Τίρασπολ ο Άοσμαν»

Τον παίκτη του Ιωνικού, Αίας Άοσμαν, φαίνεται πως έχει βάλει στο... μάτι η Σέριφ Τίρασπολ, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Μολδαβοί.

Ο Αίας Άοσμαν είναι μία από τις ευχάριστες αποκαλύψεις, όχι μόνο της ομάδας του Ιωνικού, αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος, αφού πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον σύλλογο της Νίκας.

Συγκεκριμένα, μετρά 17 συμμετοχές όπου έχει σημειώσει πέντε γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ. Έτσι λοιπόν τα όσα κάνει στη Superleague δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από άλλες ομάδες που μπορεί να τον έχουν βάλει στο… μάτι.

Ένας από αυτούς τους συλλόγους φαίνεται πως είναι και η Σέριφ Τίρασπολ, καθώς σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα Μολδαβικά ΜΜΕ έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Σύριο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα οι πρωταθλητές Μολδαβίας έχουν κάνει μια πρώτη επαφή με τον Ιωνικό, χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουν εκεί, αφού αναμένεται να επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη πρόταση για τον παίκτη που το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Σέριφ κοιτάει την ελληνική αγορά, καθώς πέραν των δύο Ελλήνων που διαθέτει στο ρόστερ της (Δημήτρης Κολοβός, Γιώργος Αθανασιάδης) υπάρχει και ο Μπρούνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ