Παναγιωτίδης : «Το φθινόπωρο θα έχει κλείσει το περίγραμμα του γηπέδου»

Παναγιωτίδης : «Το φθινόπωρο θα έχει κλείσει το περίγραμμα του γηπέδου»

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, γενικός διευθυντής της Dimand και υπεύθυνος του εργοταξίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στην Live Sport για τα επόμενα στάδια των εργασιών, αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμο το περίγραμμα του γηπέδου αλλά και το πώς θα γίνεται η είσοδος του κόσμου στην «Αγια-Σοφιά». «Ουσιαστικά ρίξαμε την πλάκα του υπογείου. Ήδη σηκώνουμε […]

Ο Πάνος Παναγιωτίδης, γενικός διευθυντής της Dimand και υπεύθυνος του εργοταξίου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μίλησε στην Live Sport για τα επόμενα στάδια των εργασιών, αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμο το περίγραμμα του γηπέδου αλλά και το πώς θα γίνεται η είσοδος του κόσμου στην «Αγια-Σοφιά».

«Ουσιαστικά ρίξαμε την πλάκα του υπογείου. Ήδη σηκώνουμε κολόνες και τοιχία και σύντομα θα μπορούμε να ρίξουμε και την πλάκα του ισογείου. Οι εργασίες θα γίνονται σε δύο στάθμες: υπόγειο και ισόγειο. Το πλέον κρίσιμο είναι να ξεκινήσουν οι εργασίες από την πλευρά που θα είναι το μεγάλο κτίριο, εκεί που θα βρίσκονται δηλαδή τα αποδυτήρια, τα δημοσιογραφικά και άλλοι χώροι. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θα έχει πολλή δουλειά. Εκεί θα φανεί και μια πιο ουσιαστική εξέλιξη στο έργο», είπε αρχικά ο Πάνος Παναγιωτίδης.

Για το πότε το γήπεδο θα αποκτήσει μορφή, δήλωσε: «Το φθινόπωρο υπολογίζουμε να έχει κλείσει όλο το περίγραμμα του γηπέδου και θα περάσουμε σε άλλες στάθμες. Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αυτός ο κύκλος εργασιών που γίνεται τώρα αναμένεται να μπει στο τελικό του στάδιο οπότε σιγά-σιγά θα περάσουμε στα επόμενα. Τα οποία θα γίνουν πολύ πιο γρήγορα. Το δύσκολο και χρονοβόρο κομμάτι των εργασιών είναι αυτό που κάνουμε τώρα».

Για το πώς θα εισέρχεται ο κόσμος στο γήπεδο, τόνισε: «Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Η πρόβλεψη που υπάρχει είναι οι φίλαθλοι να μπαίνουν στο γήπεδο μόνο με εισιτήριο. Τα τουρνικέ που θα υπάρχουν θα είναι ανά θύρα, αφού γίνει ο πρώτος έλεγχος στον προθάλαμο που λέμε. Για να δει ο κόσμος την ΑΕΚ από κοντά θα πρέπει να πληρώσει εισιτήριο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ