Ιωνικός – Ανακοίνωσε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προς τιμήν του αδικοχαμένου εργαζομένου του ΗΣΑΠ (pic)

Ιωνικός – Ανακοίνωσε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, προς τιμήν του αδικοχαμένου εργαζομένου του ΗΣΑΠ (pic)

Ο εργαζόμενος του ΗΣΑΠ, Πέτρος Γιάμαλης, βρήκε τραγικό τέλος εν ώρα υπηρεσίας στις 16 Νοεμβρίου κι ο Ιωνικός ετοιμάζει φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Ο Πέτρος Γιάμαλης εκτελούσε κανονικά τη βάρδιά του στον ΗΣΑΠ στις 16 Νοεμβρίου, όταν έχασε τη ζωή του σε σύγκρουση μεταξύ συρμών.

Ο αδικοχαμένος άνδρας ήταν φίλος του Ιωνικού και η αγαπημένη του ομάδα αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία για διεξαγωγή φιλικού αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στη μνήμη του.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του στο Facebook, οι παλαίμαχοι του συλλόγου θα αντιμετωπίσουν τους εργαζομένους της ΣΤΑΣΥ και τα έσοδα θα πάνε στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ιωνικός Νικαίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων του Ιωνικού και των Εργαζομένων ποδοσφαιριστών της ΣΤΑΣΥ. Μια όμορφη πρωτοβουλία για ένα τραγικό και άδικο χαμό όπως ο χαμός κάθε εργαζόμενου κατά την ώρα της δουλειάς του λόγω λαθών και παραλείψεων τρίτων.

Τη Δευτέρα, λοιπόν, 10 Ιανουαρίου και ώρα 19.15 στο «Παντελής Νικολαΐδης» θα είμαστε εκεί, και καλούμε τον κόσμο της Ομάδας να δώσει το «παρών», πρώτα απ’ όλα για να τιμήσουμε τη μνήμη του δικού μας Πέτρου και αφετέρου για να διατρανώσουμε ότι δε θα ανεχθούμε κανένας άλλος Πέτρος να βρεθεί εκτεθειμένος σε παρόμοια κατάσταση.

Πέτρο, ψυχάρα, για πάντα Ιωνικάρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ