«Ετοιμάζει άμεσα πρόταση για Αγκιμπού η Λίβερπουλ»

«Ετοιμάζει άμεσα πρόταση για Αγκιμπού η Λίβερπουλ»

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αγκιμπού Καμαρά εμφανίζεται η Λίβερπουλ σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Νησί.

Οι εμφανίσεις του Αγκιμπού Καμαρά στο πρώτο μισό της σεζόν έχουν κάνει αίσθηση όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έχουν στρέψει τα μάτια τους πάνω στον Αφρικανό άσο, ωστόσο αυτή που εξετάζει πιο «ζεστά» την περίπτωσή του φαίνεται πως είναι η Λίβερπουλ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», η ομάδα του Κώστα Τσιμίκα έχει πάρει απόφαση να καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδος για να κάνει άμεσα δικό της τον ποδοσφαιριστή. Οι «reds» έχουν τσεκάρει πολλάκις τον Καμαρά τόσο σε ματς του ελληνικού πρωταθλήματος όσο και στην Ευρώπη και έχουν πειστεί όπως όλα δείχνουν πως αξίζει να επενδύσουν πάνω του.

Μάλιστα το ρεπορτάζ από το Νησί μπαίνει και σε περισσότερες λεπτομέρειες τονίζοντας πως η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να δώσει 4,8 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Καμαρά. Ένα ποσό βέβαια μικρό, με τους Πειραιώτες να έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις για τον παίκτη – αποκάλυψη της φετινής σεζόν.

Η Λίβερπουλ βέβαια δεν είναι η μόνη ομάδα που τσεκάρει στενά τον Καμαρά αφού Μίλαν, Λέστερ και Νιούκαστλ τον έχουν επίσης πολύ ψηλά στις λίστες τους. Το αν θα πωληθεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Καμαρά, δεν μπορεί να το προβλέψει με σιγουριά κανείς. Το δεδομένο πάντως είναι πως η κουβέντα γύρω από τον 20χρονο άσο έχει ανοίξει για τα καλά και η υπόθεσή του θα μας απασχολεί στο εξής διαρκώς.

Θυμίζουμε πως ο Αγκιμπού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με τον Ολυμπιακό και ήδη έχει καταγράψει 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ