Γιατί ο Λουτσέσκου το σκέφτεται για Τσόλακ…

Γιατί ο Λουτσέσκου το σκέφτεται για Τσόλακ…

Η λεπτομέρεια που κάνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει δεύτερες σκέψεις για την επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ τον Γενάρη.

Ο Αντόνιο Τσόλακ μετά από έναν χρόνο στη Μάλμε, όπου τα πήγε εξαιρετικά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ, πραγματοποιώντας μάλιστα και την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Δικεφάλου του βορρά. Ο Κροάτης επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της σουηδικής ομάδας μέσα στο 2021, καθώς είχε 19 γκολ σε 41 συμμετοχές, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Allsvenskan και φτάνοντας μέχρι τους ομίλους του Champions League.

Παρόλα αυτά η Μάλμε δεν ενεργοποίησε την οψιόν των τριών εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του κι έτσι ο Κροάτης επιθετικός επέστρεψε στην Ελλάδα και περιμένει να δει αν θα τον υπολογίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός εξετάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τη χρησιμοποίηση του στον ΠΑΟΚ, μιας και αν τον υπολογίζει κανονικά τότε δεν πρόκειται να παραχωρηθεί τον Γενάρη, αφού δεν γίνεται να παίξει σε τρεις ομάδες μέσα σε μία σεζόν. Παράλληλα, ο Λουτσέσκου έχει ήδη στη διάθεση τους Σφιντέρσκι, Άκπομ αλλά και τον τραυματία Ολιβέιρα που είναι στον δρόμο της επιστροφής στη δράση, άρα δεν «καίγεται» για επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα περιμένει τουλάχιστον μέχρι τέλη Γενάρη για να πάρει μια οριστική απόφαση σχετικά με το μέλλον του Τσόλακ στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ