Θύρα 13 – Αντιδρά για τα μέτρα στα γήπεδα

Θύρα 13 – Αντιδρά για τα μέτρα στα γήπεδα

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση για τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για το 10% της χωρητικότητας στα γήπεδα.

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της αντιδράει ανοιχτά για τις αποφάσεις της κυβέρνησης και τα νέα μέτρα για τα γήπεδα, όπου επιτρέπεται πληρότητα 10% ή μέχρι 1.000 οπαδοί, λέγοντας πως «έχετε χάσει την μπάλα και παίρνετε άστοχα μέτρα».

Ακόμα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει τη Λεωφόρο για το παιχνίδι με τον Άρη την Τετάρτη (04/01, 21:30), για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Εγκλεισμός, περιοριστικά μέτρα, απαγορεύσεις…

Ο αθλητισμός είναι μέρος της κοινωνίας ,το ίδιο είναι και oι οπαδοί που όμως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με την κοινωνία που θέλετε να διαμορφώσετε. Έχετε χάσει την μπάλα και αυτό αποδεικνύετε περίτρανα στα μέτρα ΠΑΝΙΚΟΥ που έχετε επιβάλει στην χώρα.

Τρικυμία εν κρανίω η κυβέρνηση αδιαφορώντας πραγματικά για το καλό των πολιτών, παίρνοντας μέτρα άστοχα καθαρά για εντυπωσιασμό, κλείνοντας τα γήπεδα σε ανθρώπους που έχουν πληρώσει με ιδρώτα εισιτήριο διαρκείας. Νόμους, κανόνες και διακρίσεις τέτοιου επιπέδου να τις κρατήσετε για την βουλή και τα κεντρικά σας στην Αλεξάνδρας. Αρκετά τεστ αντοχής έχουμε υπομείνει ως κίνημα έως και σήμερα. Από το ιδιώνυμο Ορφανού και την επαναφορά του από Αυγενάκη, την απαγόρευση μετακινήσεων από τον Λιάνη μέχρι το έγκλημα με ποινή φυλάκισης για ένα καπνογόνο που ελεύθερα μοιράζετε στις προεκλογικές σας εκδηλώσεις.

Εμείς στο σπίτι μας αλλά και όπου παίζει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διακρίσεις ΔΕΝ θα κάνουμε!

Καλούμε τον κόσμο μας στον εντός έδρας αγώνα την Τετάρτη 5/1, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Άρη σε συγκέντρωση έξω από τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στις 19:00.

Όσο θα κατασκευάζεται τέτοιους νόμους και μέτρα, η απάντηση θα έρχεται από τους δρόμους!

ΘΥΡΑ 13-1966».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ