Παναθηναϊκός σε Μαουρίσιο – «Δεν σε παραχωρούμε χωρίς αντίτιμο»

Παναθηναϊκός σε Μαουρίσιο – «Δεν σε παραχωρούμε χωρίς αντίτιμο»

Η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσε τον Ζοσέ Μαουρίσιο και επίσημα σήμερα το πρωί ότι δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Πριν λίγες ημέρες η πλευρά του Ζοσέ Μαούρισιο έκανε γνωστό στην διοίκηση του Παναθηναϊκού, πως στα χέρια του Βραζιλιάνου μέσου έχει φτάσει πρόταση από σύλλογο του Κατάρ, με τον 33χρονο να σκέφτεται θετικά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάσας.

Ωστόσο οι άνθρωποι του Παναθηναίκού είχαν τονίσει από την αρχή, πως δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο να αφήσουν τον Μαουρίσιο να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Όλο αυτό πήρε και επίσημο χαρακτήρα, με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να ξεκαθαρίζουν σήμερα το πρωί στον ποδοσφαιριστή ότι δεν πρόκειται χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα να… ανάψουν το πράσινο φως για να αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Ο Μαουρίσιο αποτελεί βασικό «γρανάζι» για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Με τα τωρινά δεδομένα μοιάζει πολύ δύσκολο ο Μαουρίσιο να αποχωρήσει για το Κατάρ και την Αλ Αχλί, καθώς οι «Καταριανοί» δεν δείχνουν πρόθυμοι να δώσουν χρήματα για να κάνουν δικό τους τον μέσο του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ