Χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι Ηπειρώτες αντιμετωπίζουν τον Ιωνικό στους Ζωσιμάδες για την 16η αγωνιστική της Superleague, με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές απουσίες λόγω κορωνοϊού – Χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα, μόλις πέντε παίκτες στον πάγκο για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο έλεος του κορωνοϊού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον σύλλογο της Ηπείρου να έχει «χτυπηθεί» από τον Covid-19 τις τελευταίες ημέρες και τον Ηρακλή Μεταξά να παρατάσσει την ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι με τον Ιωνικό για την 16η αγωνιστική χωρίς αναπληρωματικό τερματοφύλακα!

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του έξι ποδοσφαιριστές λόγω κορωνοϊου, χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα της ηπειρώτικης ομάδας τον Βασίλη Σούλη, με τον 27χρονο τερματοφύλακα να πραγματοποιεί την πρώτη του συμμετοχή στη φετινή σεζόν.

Στον πάγκο δεν υπάρχει αναπληρωματικός τερματοφύλακας, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον Βασίλη Σούλη, με τους Ηπειρώτες να έχουν παραταχθεί στο παιχνίδι με τον Ιωνικό με 16άδα! Στον πάγκο των γηπεδούχων υπάρχουν μόλις 5 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Μορέιρα, Σιόντη, Μίνα, Καραγιάννη και Κύρκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ