Ιωνικός – Ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού – Η αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός – Ανακοίνωσε τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού – Η αποστολή για ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιωνικός ανακοίνωσε την αποστολή εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως στο εσωτερικό της ομάδας ανιχνεύτηκαν τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού, με το εν εξ αυτών να αφορά ποδοσφαιριστή και τα υπόλοιπα τρία μέλη της ομάδας.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Βασίλης Μάντζης ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με την νέα του ομάδα. Από κει και πέρα μετά από περίπου 1,5 μήνα υπολογίζεται και πάλι ο Τουράμπου ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επίσης στην ομάδα του Ιωνικού ανιχνεύτηκαν 4 κρούσματα κορονοϊού (1 σε παίκτη, 3 σε μέλη του τεχνικού τιμ), ενώ εκτός για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι οι Βαφέας, Μύγας, Ματσούκας, αλλά και ο Μπουένο ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Σπανό.

Η αποστολή της είναι η εξής: Χουτεσιώτης, Χριστοδουλής, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Κιάκος, Νίκος Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογκοσιάν Ρομαό, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Τουράμ, Λένις, Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ